Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTELUL DE BUMBAC-CRAPUL FURIOS-GLAMPING & FISHING RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare HOTELUL DE BUMBAC-CRAPUL FURIOS-GLAMPING & FISHING RESORT Ocna Sugatag, Romania

HOTELUL DE BUMBAC-CRAPUL FURIOS-GLAMPING & FISHING RESORT - primul Glamping and Fishing Resort din Romania, s-a deschis in Darasca (Comuna Ocna Sugatag) pe fostul drum al brebenilor. Glamorous Camping = Glamping ADICATELEACamping Plin de Farmec si PESCUIT SPORTIV (NU SE IA PESTE ACASA) sau SE IA O SINGURA DATA(asa cum toate ciupercile sunt comestibile insa unele o singura data)

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Gradina/Terasa
Parcare gratuita

Locatie