TOP 10 PLAJE CU CELE MAI ALBASTRE APE DIN GRECIA


Top 10 plaje cu cele mai albastre ape din Grecia

Grecia - frumusetea naturala si istoria bogata intalnesc fara efort placerile moderne. Frumusetea isi gaseste ritmul in inima Marii Egee. Iconice, exotice, superbe, superlativele continua…Plajele din Grecia indreapta cu adierea brizei privirile spre apele albastre-verzui pictate uneori in culorile paunului.

  1. Lalaria Beach – Skiathos

Ce cuvinte ar putea surprinde magia Lalariei? Insula marca Skiathos a castigat adesea titlul de cea mai uimitoare plaja, deoarece faima sa s-a raspandit in intreaga lume. Apa sa de smarald și pietricelele albe si netede de pe fata stancoasa falnica atrag zilnic zeci de barci, incarcate de vizitatori dornici care abia asteapta sa o descopere de aproape.

  1. Sarakiniko Beach – Milos

Roci vulcanice albe, laptoase, moi precum creta, sculptate in forme fascinante de vant si valuri de pe coasta de nord a Milosului. Exista un golf adanc cu apa verde care transforma fiecare nuanta de albastru pe masura ce ajungi mai departe de tarm. Idilic.

  1. Kolymbithres Beach – Paros

Aceasta faimoasa plaja ascunsa in golful Naoussa, in nordul Parosului, are o superba apa albastru-verzui si stanci cenusii netede cizelate in forme fantasmagorice si intercalate cu delicioase golfuri aurii de diferite dimensiuni.

  1. Shipwreck Bay (Navagio) - Zakynthos

Cine si-ar fi imaginat ca o barca veche numita Panayiotis ar fi steaua a mii de instantanee si videoclipuri care au impins pe Zakynthos sa devina o plaja renumita in toata lumea?

  1. Super Paradise Beach – Mykonos

Scufundati-va in apele marii cu puterea imaginatiei, deschideti ochii inainte de a va ridica la suprafata si veti sti imediat de ce este una dintre cele mai bune destinatii din Grecia.

  1. Myrtos Beach – Kefalonia

O capodopera geologica, Myrtos Beach a fost sculptata de natura pentru a crea cel mai impresionant fundal al vacantelor dumneavoastra in Kefalonia.

  1. Canal D' Amour Beach - Corfu

Un cadru suprarealist trebuie descoperit: roci sculptate in  alb, grote, plaje mici, apa albastra-verde. Printre formatiunile neobisnuite, Canal d’Amour se remarca. Oricine inoata in deschiderea ingusta din stanca isi va gasi dragostea vietii lor de cealalta parte.

  1. Porto Katsiki Beach - Lefkada

Aceasta plaja, la poalele unei stanci albe enorme care devine portocalie odata cu apusul soarelui, a fost votata ca fiind una dintre cele mai bune din intreaga Mediterana.

  1. Balos Beach – Creta

Balos se afla in vestul Cretei, langa Kissamos. Aici nisipul straluceste in roz si alb, apa combina cele mai orbitoare nuante de albastru si verde, in timp ce insulita Gramvousa, cu castelul sau venetian, adauga o nota de basm la scena.

  1. Voidokoilia Beach - Western Messinia, Peloponnese

Nisipul alb care inconjoara delicioasa apa albastru-verzui este un semicerc atat de perfect, incat se suspecteaza mana unui desenator. Mediul nealterat din spatele sau este inca un alt motiv pentru care acest lucru se situeaza printre primele zece plaje din Grecia.

AIR TOUR TRAVEL intampina visele dumneavoastra de vacanta!

Solicita oferta dorita in Grecia la rezervari@airtourtravel.ro si cutreiera linistit pe site-ul www.airtourtravel.ro in cautarea destinatiei dorite.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare