HOTELURI ECOLOGICE IN CONTEXT COVID19 - PUERTO RICO


HOTELURI ECOLOGICE IN CONTEXT COVID19 - PUERTO RICO

Puerto Rico este o insulă de o frumusețe naturală incredibilă.

De la pădurea tropicală tropicală până la plajele, munții, peșterile și trei dintre cele cinci golfuri bioluminescente din lume, insula oferă iubitorilor de natură experiențe incredibile.

ȘTIAȚI CĂ?

Puerto Rico are mai mulți producători de cafea locali? La Hacienda La Mocha din Ponce, oaspeții pot afla totul despre procesul de creștere a cafelei la o fermă de cafea durabilă. Este, de asemenea, un sanctuar pentru fluturi și păsări și are, de asemenea, un restaurant de la fermă la masă. Deși este închis temporar, este o opțiune ecologică excelentă pentru viitor.

În cele din urmă, Finca Victoria din Vieques este o fermă care acceptă câinii, perfectă pentru o vacanță de îngrijire personală, cu cursuri gratuite de yoga dimineața, mic dejun vegan, o stație de producere a uleiului esențial și o selecție excelentă de tratamente spa. De asemenea, are o bucătărie deschisă, unde puteți urmări bucătarii care pregătesc mese de la fermă la masă.

Dorința de cazare mai durabilă și ecologică este în creștere după ce lumea a asistat la impactul COVID-19 și odată cu venirea Zilei Pământului pe 22 aprilie, recomandarea agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL este cazare la hotel ecologic.

MĂSURI DE PREVENIRE ÎN CONTEXT COVID19

  • Plajele publice și rezervațiile naturale sunt deschise, urmând instrucțiunile de distanțare socială și folosind măști atunci când nu sunt în apă. Consumul public de alcool este interzis.
  • Muzeele funcționează la o capacitate de 50%.
  • Facilitățile piscinei hotelului sunt deschise la o capacitate de 50%.
  • Zonele comune la hoteluri se închid la ora 12:00, în conformitate cu starea de acoperire a insulei.
  • Porturile sportive sunt deschise între orele 5:00 - 12:00, urmând instrucțiunile de distanțare socială.
  • Unele atracții și tururi sunt deschise. Vizitatorii trebuie să se conecteze direct cu operatorii lor de turism pentru informații suplimentare despre starea operațiunii și protocoale specifice.
  • Accesul la Old San Juan între orele 12:00 - 05:00 va fi limitat la rezidenții și turiștii care stau în zonă.
  • Evenimentele sportive, precum și activitățile sportive și recreative sunt permise, urmând instrucțiunile locale.
  • Datorită capacității limitate, rezervările sunt sugerate acolo unde este cazul.

HOTELURI ECOLOGICE:

Hix Island House din Vieques se află pe un refugiu de 13 acri. Folosește energia solară și colectează apa de ploaie pentru grădinărit. Hotelul a câștigat două premii pentru eforturile sale ecologice și oferă, de asemenea, un serviciu de internet limitat, astfel încât oaspeții să se poată simți cu adevărat scufundați fără distracție.


Casa Grande Mountain Retreat de la Utuado a fost cândva o plantație de cafea, dar acum a devenit o oază în aer liber. Având la dispoziție 107 acri, oaspeții pot face drumeții cu ghid de-a lungul muntelui, pot afla despre speciile de păsări native sau pur și simplu se pot bucura de peisajul natural. Hotelul a câștigat „Hanul Verde al Anului” al Asociației Hotelurilor și Turismului din Puerto Rico de patru ori. Interzice chiar și televizoarele și aparatele de radio pentru a reduce poluarea fonică.


Există atât de multe opțiuni excelente pentru a vă lua o vacanță relaxantă și durabilă în Puerto Rico.

Având în vedere restricțiile actuale, agenția de turism din Sibiu Air Tour Travel recomandă turiștilor să contactee agentul de turism pentru informații suplimentare despre starea operațiunii și protocoale specific pentru o vacanță în siguranță în Puerto Rico.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare