RELUAREA TURISMULUI BALI IN IUNIE-IULIE 2021


Reluarea turismului Bali în iunie-iulie 2021

Promisiunile sunt ca turismul în Bali să fie reluat începând cu lunile iunie sau iulie 2021, deschizând coridorul călătoriilor, respectându-se calitatea serviciilor turistice. Este important ca țările din care provin vizitatorii să fi tratat în mod corespunzător pandemia Covid-19, deoarece cetățenii indonezieni nu doresc să crească riscul transmiterii virusului, iar serviciile de zbor direct trebuie să fie disponibile.

Bali va cere în continuare ca toți călătorii vaccinați să fie testați

Oficialii din Bali au confirmat că, pentru a intra pe insulă, după redeschiderea frontierelor, turiștii trebuie să prezinte dovada unui test Covid-19 negativ. Bali își propune să testeze toți călătorii, indiferent de starea de vaccinare, pentru a controla răspândirea pandemiei.

Aplicația Telusur pentru a crește calitatea turismului în Bali - Aplicația are multe funcții, cum ar fi monitorizarea ocupării destinațiilor turistice, cum ar fi hotelurile și restaurantele, și furnizarea unei recomandări a unor atracții turistice care sunt mai puțin ocupate pentru a evita crearea unei mulțimi.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare