Vacanta in Gradina Edenului, Seychelles 2021


Vacanta in Gradina Edenului,  Seychelles 2021

Daca esti cu gandul la vacante fabuloase in locuri exotice, atunci alege un sejur in paradis, printre lagune, intr-un resort cu o panorama spectaculoasa!

Ati visat vreodata sa calatoriti intr-un loc exotic, in care, practic, sa nu faceti altceva decat sa va bronzati pe plaja, sa savurati cocktailuri din fructe proaspete, sa pescuiti dupa pofta inimii in apele nepoluate ale oceanului, sa admirati o natura ramasa intacta dupa zeci de mii de ani de existenta, sa vizitati cladiri in stil colonial si sa surprindeti rasaritul, la umbra palmierilor, pe un nisip de un alb imaculat, alaturi de jumatatea voastra?

Ei bine, agentia de turism Air Tour Travel va recomanda pentru vacanta 2021 ca destinatie Seychelles,  locul care se potriveste perfect tuturor acestor dorinte si chiar mai mult...      Seychelles, una dintre ultimele frontiere ale lumii, promite aventură și frumusețe naturală uluitoare în împrejurimi curate, încă neatinse de om.    

Seychelles nu este destinația obișnuită de plajă tropical,  este o lecție de geologie care se întoarce cu milioane de ani în urmă și ajută la explicarea de ce plajele pe care le vedeți pe cărți poștale nu arată ca nicăieri altundeva pe pământ.

Există multe destinații de insule paradisiace în întreaga lume. Seychelles se întind pe milioane de ani și altele care datează de doar câteva secole, Seychelles este complet diferit: cele mai vechi insule de pe pământ și singurul arhipelag din Oceanul Mijlociu cu formare de granit.

Nu este de mirare atunci că acest arhipelag - după ce s-a dus într-o izolare completă de nenumărate milenii, după ce s-a desprins de supercontinentul Gondwana și cu primii săi coloniști umani care au ajuns cu mai puțin de 300 de ani în urmă - rămâne astăzi unul dintre cele mai netulburate paradisuri pentru frumusețea brută a naturii .

Dintre cele 115 insule care alcătuiesc Seychelles, una se remarcă prin caracteristicile și distincțiile sale cele mai iconice: Praslin, „Insula Palms”, așa cum a fost botezată de exploratorul Lazare Picault la mijlocul anilor 1700. Pe această insulă mică, dar uimitor de diversă, plajele doar zgârie suprafața minunilor care se găsesc aici. Și ceea ce ați fi crezut că este pur și simplu o destinație de vacanță la soare, mare și nisip, curând face loc noțiunii că există o calitate mult mai primară, chiar mistică, despre insulă - una care sfidează explicația pentru cei mai mulți.

Faimosul general britanic, Charles George Gordon, ar putea fi numărat printre cei care ar încerca să-și dea seama de ce și a ajuns la o concluzie uluitoare. În timpul petrecut în Seychelles, a devenit convins că Vallée de Mai, pădurea veche de palmieri de pe Praslin, care este acum un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, a fost grădina Eden originală.

Între broaște țestoase gigantice vechi de un secol, papagalul negru rar și pe cale de dispariție, cascade, trasee montane prin păduri de palmieri baldachinate și, bineînțeles, plaje de renume mondial pentru unicitatea și frumusețea lor, Praslin este o insulă care trebuie văzută pentru a fi înțeleasă, pentru a descoperi o abundență de ospitalitate locală și autentică.

Toți turiștii sunt de acord: Seychelles este paradisul de necontestat al lunilor de miere. Plajele superbe și o bogată cultură și diversitate fac acest arhipelag un loc memorabil. Seychelles din Africa de Est dovedește  că frumusețea naturală, oamenii minunați și romantismul există în toate colțurile globului. Indiferent unde vă aflați sau unde puteți merge, există probabil o insulă pe lista noastră care vă este accesibilă sau, alternativ, suficient de departe pentru a vă oferi cu adevărat cel mai romantic refugiu din viața de zi cu zi.

Dacă sunteți în căutarea unei locații idilice pentru o cerere în căsătorie, agenția de turism Air Tour Travel consideră că ați ajuns unde trebuie. Plajele din Seychelles oferă o seninătate care se potrivește perfect pentru o frumoasă propunere la apusul soarelui, fiind un loc atrăgător pentru cuplurile aventuroase să spună „DA”.

Despre Seychelles Cele 115 insule din Seychelles se împart în două grupuri distincte, insulele interioare granitice care se află în platoul relativ superficial al Seychelles, la 4 ° sud de ecuator, și insulele exterioare coraline joase care se află dincolo de platou până la 10 ° sud de ecuator. Insulele exterioare sunt ele însele împărțite în cinci grupuri, extinzându-se într-un arc strălucitor spre coasta de est a Africii: grupul Amirantes aflat la 230 km distanță de Mahé; Grupul Coralului de Sud; Grupul Alphonse; Farquhar Group și, în cele din urmă, Aldabra Group, la aproximativ 1150 km de Mahé. Există 43 de insule interioare - 41 granitice și 2 coraline. Toate cele 72 de insule exterioare sunt coraline.

Mahé, care măsoară 28 km lungime pe 8 km lățime, este cea mai mare insulă și centru cultural și economic al insulelor interioare și poarta de acces internațională către Seychelles. Acesta găzduiește aeroportul internațional și capitala națiunii, Victoria.

Insula găzduiește aproape 90% din populația totală (sau aproximativ 72.200 de persoane), reflectând etnia și descendența diversă a Seychelles din populația africană, indiană, chineză și europeană și este sediul guvernului și centrul principal al comerțului.

Cu un fundal de vârfuri falnice de granit de 1000 m, Mahé este o comoară extraordinară de floră care a evoluat de-a lungul secolelor.

Praslin, cu o populație de 6.500 de locuitori, este a doua insulă ca mărime din Seychelles. Se află la 45 km la nord-est de Mahé și măsoară 10 km pe 3,7 km. Un tur liniștit în jurul insulei cu mașina va dura aproximativ 2 ore.

Praslin este locul fabulosului Vallée de Mai, unul dintre cele două situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO din Seychelles. Insula are plaje cu adevărat rafinate, cum ar fi Anse Lazio și Anse Georgette, ambele apărând pe lista top 10 a celor mai bune plaje din lume din ultimii ani.

La Digue este a treia cea mai mare insulă locuită din Seychelles în ceea ce privește populația, situată la est de Praslin și la vest de Insula Felicite. În ceea ce privește dimensiunea, este a patra cea mai mare insulă granitică din Seychelles după Mahé, Praslin și Insula Silhouette. Are o populație de aproximativ 2.000 de oameni, care locuiesc în cea mai mare parte în satele de pe coasta de vest La Passe (legate prin feribot cu Praslin și Mahé) și La Réunion.

Nu există aeroport pe La Digue, așa că, pentru a ajunge acolo dintr-o țară străină, trebuie să zburați către Victoria și să continuați cu feribotul, de obicei prin Praslin. Are o suprafață de 10 km², ceea ce face relativ ușor să călătoriți cu bicicleta sau pe jos.

Iată un alt motiv bun pentru a vă planifica vacanța cu AIR TOUR TRAVEL! Împărtășind grija și răspândind experiențe de simțire atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii pe îndelete, avem oferte excepționale cu valoare pe care o veți aprecia.

Alegeți dintre pachetele noastre promoționale de pe site-ul www.airtourtravel.ro, alcătuite exclusiv pentru a se potrivi nevoilor dvs. de călătorie.

Oferte speciale: Charter avion Seychelles! (airtourtravel.ro)SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare