Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MEDITERRANEAN VILLAGE

de la
1036  861 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Mediterranean Village este un complex ultramodern construit pe plaja superba a statiunii Paralia Katerini cu o vedere superba asupra golfului Thermaikos. Cele 176 camere luxoase se regasesc in mai multe cladiri, pe doua nivele modern echipate. Linistea, peisajul si serviciile hoteliere fac din acest complex unul dintre cele mai cautate unitati de cazare din Pieria
Tip masa: Demipensiune.
Localizare: Hotelul Mediterranean Village este situat la 700 m distanta fata de statiunea Paralia Katerini, 7 km fata de orasul Katerini, 3 km fata de statiunea Korinos si 80 km fata de orasul Salonic. Complexul este construit pe plaja.
Plaja: Hotelul Mediterranean Village este situat pe plaja de nisip
Dotari camere: Toate camerele Hotelului Mediterranean Village au: incalzire/ aer conditionat, clima cu dispozitiv individual pentru controlul temperaturii, telefon cu linie directa, Tv prin satelit, minibar, uscator, seif, balcon.
Facilitati: Hotelul Mediterranean Village pune la dispozitia turistilor receptie, plaja privata cu 4 beach bar-uri, jucarii gonflabile pentru copii, lobby bar cu muzica live in timpul verii, restaurant, discoteca, patiserie, minimarket, loc de joaca pentru copii, centru de conferinta, piscina interioara, sezlong-uri si umbrelute, Spa, piscina.
Clasificare agentie: 5*
Website: http://www.mediterraneanhotels.gr

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Massage
Steam baths
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Currency exchange
Paid cable internet
Paid wireless internet

Locatie