Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Pozitia hotelului este una privilegiată, la o distanță mică de mare, dar și de centrul stațiunii. Hotelul Contessa este situat în Argassi, la 300 de metri față de plaja de nisip, la câteva minute de centrul stațiunii și de renumita plajă Vasilikos. Portul Zakynthos se află la 3 km distanță, iar aeroportul la 5 km.

Hotelul Contessa este destinatia preferata a oaspetilor care cauta o atmosfera relaxanta intr-o oaza de liniste, in frumoasa statiune Argassi. Serviciile foarte bune si dotarile de calitate, precum si personalul prietenos si amabil vor asigura o vacanta reusita.

Activitati/Divertisment: Biliard, tenis de masa, fotbal si golf (langa hotel) – contra cost, program de animatie cu nopti tematice.
Dotari camera :Wi-fi in camera, Uscator de par, TV , Seif, Balcon / Terasa, Aer conditionat in camera
Dotari hotel: Wi-fi / Wireless Lan, Umbrele si sezlonguri pentru piscina, Receptie 24h, Permite animale de companie, Loc de joaca pt copii, Camera pentru bagaje, Bar, Sporturi, Parcare, Restaurant, Piscina exterioara, CH ( incalzire centralizata ), AC ( aer conditionat )
Facilitati camere: Hotelul dispune de camere single, duble, triple, de familie. Camerele sunt luminoase și spațioase, fiecare având balcon sau terasă. Toate sunt dotate cu telefon, TV satelit, aer condiționat (contra cost, 35 euro/săptămână), baie cu duş sau cadă, uscător de păr, seif (contra cost, 15 euro/săptămână), minifrigider (contra cost, 3 euro/cameră/zi sau 15 euro/cameră/săptămână), ceainic. Camerele duble au o suprafață de 20 mp.
Facilitati copii :Piscină exterioară, loc de joacă.
Facilitati hotel: Hotelul oferă oaspeților săi recepţie 24 h, restaurant, snack bar, bar la piscină, room service, servicii de închiriere de mașini și biciclete, cameră pentru bagaje, Wi-Fi în spațiile publice (contra cost), grădină, zonă de gratar, parcare gratuită, masaj, babycot (la cerere), casă de schimb valutar. Hotelul acceptă animale de companie la cerere. Hotelul dispune de o piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele gratuite, dar salteaua este contra cost (aprox. 2 euro pentru o saltea).
Piscina: Hotelul dispune de o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, dar salteaua este contra cost (aprox. 2 euro pentru o saltea).
Plaja : Plaja publica cu nisip fin este frumos amenajata, usor accesibila, ideala pentru copii. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Puncte forte

- Situat intr-o zona linistita si aproape de plaja;

- Servicii exceptionale;

- Wifi gratuit in zonele publice.

Servicii Incluse

Asistenta turistica

Servicii Neincluse

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno Taxele de intrare la obiective turistice Alte taxe si cheltuieli personale Programe optionale Bilet ferry boat - 22 €/pers. dus-intors*

Facilități hotel
  • AC ( aer conditionat )
  • Bar
  • CH ( incalzire centralizata )
  • Camera pentru bagaje
  • Loc de joaca pt copii
  • Parcare
  • Permite animale de companie
  • Piscina exterioara
  • Receptie 24h
  • Restaurant
  • Sporturi
  • Umbrele si sezlonguri pentru piscina
  • Wi-fi / Wireless Lan
Facilități cameră
  • Aer conditionat in camera
  • Balcon / terasa
  • Seif
  • TV
  • Uscator de par
  • Wi-fi in camera

Condițiile ofertei
Prețul final include
  • Asistenta turistica
Prețul final nu include
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno Taxele de intrare la obiective turistice Alte taxe si cheltuieli personale Programe optionale Bilet ferry boat - APROXIMATIV 22 €/pers. dus-intors*
Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

NOTA! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje
Bar
Sporturi
Parcare
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie