Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAVOS PSAROU STUDIOS & APARTMENTS

   Kavos Psarou Zakynthos


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Unitatea de cazare Kavos Psarou Studios&Apartaments este localizat la 260 de metri de plaja, intr-o zona linistita si plina de verdeata, inconjurata de flori și măslini. Clădirea este situată chiar deasupra unei minunate plaje cu pietriș și la doar 50 de metri există o plajă cu nisip fin, cu ape puțin adânci, cristaline si turcoaz.Zona rurală tipic mediteraneană este un cadru perfect pentru plimbări plăcute și liniștite. Complexul este format din 8 studiouri si 2 apartamente:Studiourile includ o chicinetă complet utilată (cuptor, prăjitor de pâine, aparat de cafea, ustensile de bucătărie, tacâmuri, frigider mic), baie cu duș, aer condiționat și TV prin satelit.Acestea sunt mobilate simplu, insa sunt confortabile și oferă totul pentru asigurarea comfortului ideal pentru petrecerea unei vacante reusite. Apartamentele sunt foarte spațioase (45 de metri pătrați) și pot găzdui până la 4 adulți. Apartamentele au fost decorate si utilate cu atenție deosebită. Bucătăria este complet echipată cu un frigider mare, aragaz electric , cuptor, prăjitor de pâine, aparat de cafea, ustensile de bucătărie, tacâmuri etc.Baia este mare și este cu cadă. Apartamentele au aer condiționat si TV cu canale prin satelit, seif gratuit.

Localizare

Unitatea de cazare Kavos Psarou Studios&Apartaments este localizat la 260 de metri de plaja, intr-o zona linistita si plina de verdeata, inconjurata de flori și măslini.
Clădirea este situată chiar deasupra unei minunate plaje cu pietriș și la doar 50 de metri există o plajă cu nisip fin, cu ape puțin adânci, cristaline si turcoaz.Zona rurală tipic mediteraneană este un cadru perfect pentru plimbări plăcute și liniștite.

Facilitati Hotel

Oaspetii au la dispozitie facilitati de gratar, banci si mese din lemn, sezlonguri precum si hamace in gradina proprietatii. Turistii pot folosi unul din cele cateva barci si biciclete. Exista si un loc de joaca pentru copii si locuri de parcare gratuite.

Facilitati camere

In acest hotel exista 4 studiouri la parter si 4 la primul etaj, toate au 32 mp, sunt pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii si au doua paturi twin si o canapea. La mansarda exista 2 apartamente de cate 45 mp pentru 4 persoane, care au un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea si bucatarie.
Studiourile şi apartamentele proprietăţii au aer condiţionat şi sunt amenajate în stil tradiţional, cu tavan din lemn şi paturi din fier forjat. Includ o bucătărie utilată complet cu prajitor de paine, cuptor, cafetiera, vesela si tacamuri.  Studiourile si apartamentele au zonă de luat masa, precum şi TV prin satelit, aer conditionat, wifi, DVD player, seif şi uscător de păr.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.kavospsarou.gr/) si a fact sheet-ului!