Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KOUKOUNARIA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Koukounaria Aparthotel & amp; Suites este un hotel de 4 stele, situat în Alykes, Zakynthos, la 300 m de centrul orașului și de plajă, la o distanță de 16 km de Aeroportul Zakynthos.

Localizare

Koukounaria Aparthotel & Suites este un hotel de 4 stele, situat in Alykes, Zakynthos, la 300 m de centrul orasului si de plaja si la o distanta de 16 km de aeroportul Zakynthos Airport. 

Facilitati camere

Hotelul Koukounaria are 78 de camere (studio, suite, apartamente) dotate cu chicineta, baie cu dus si cada, televizor, aer conditionat, radio, seif, uscator de par

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 78 de camere, restaurant, 2 baruri, cafenea, piscina de dimensiuni olimpice, dotata cu umbrele si sezlonguri, piscina si loc de joaca pentru copii, jacuzzi, mese de biliard pentru copii si adulti, biblioteca,  internet wi-fi (gratuit doar la receptie), parcare, lifturi. Hotelul mai ofera urmatoarele servicii: inchirieri auto, schimb valutar, spalatorie.