Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LESANTE HOTEL AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferta LESANTE HOTEL AND SPA 5*, ZAKYNTHOS, GRECIA (sejur in Grecia individual, charter autocar, charter avion)

LOCAȚIE: Lumina soarelui toată ziua, țărmurile pitorești și inima plină de viață a insulei formează o experiență unică de vacanță care începe și se termină pe frumoasele plaje.

RESTAURANTE ȘI BARURI

A fi prezentat cu alegeri fine este luxul suprem al vieții. De aceea, la Lesante veți găsi două restaurante și două baruri, modelând momente unice de gust și relaxare.

WELLNESS & SPA

Pentru a vă garanta șederea ca o experiență de neuitat, am creat o oază de liniște pentru relaxare, răsfăț și întinerire la Lesante Wellness & Spa.

Lesante Luxury Hotel & Spa, de 5 stele, se află la doar 80 de metri de plaja Tsilivi și are 3 piscine, 2 căzi cu hidromasaj și piscină pentru copii. Camerele au TV cu plasmă și WiFi gratuit.

Camerele elegante au balcon spațios mobilat. Baia are cadă sau duș cu jeturi de hidromasaj. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player și aparat de cafea. Unele unități de cazare au cadă cu hidromasaj privată, în aer liber.

Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet bogat la restaurantul Ambrosia. La cină, restaurantul oferă un bufet cu specialități locale și mediteraneene. Restaurantul à la carte Neptune servește pentru prânz și cină mâncăruri pregătite în bucătăria deschisă. Lounge barul cu pian oferă șampanie, cocktailuri și muzică jazz și organizează seri de divertisment.

Lesante Luxury Hotel & Spa are piscină interioară încălzită, duș multifuncţional și cadă cu hidromasaj. Hotelul pune la dispoziţie 4 camere de masaj și un hamam. Există şi o piscină pentru copii.

Lesante este situat convenabil, aproape de centrul stațiunii Tsilivi și la doar 5 km de orașul Zakynthos. Hotelul are parcare gratuită.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Rent-a-car
Receptie 24h
Bar
Fitness
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie