Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1019  823 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare HOTEL AYDINBEY GOLD DREAMS: Hotelul a fost construit in anul 2003, ultima renovare a fost facuta in iarna lui 2015, se intinde pe o suprafata de 17.227 mp. Hotelul se afla la 120 km fata de aeroportul din Antalya si la 25 de km de centrul orasului Alanya.

Pentru sezonul 2020, conform procedurilor COVID-19 vor si inchise locurile de joaca interioare si exterioare, cluburile pentru copii, camerele cu jocuri si nu vor mai fi cazati 2 adulti + copii in camerele Economy si Standard.

Cazare:

Hotelul are o capacitate de 345 de camere repartizate in 2 cladiri principale si 5 bungalow-uri.

Economic Room: sunt echipate exact ca o camera standard, insa sunt amplasate la parter sau in zone mai defavorabile ale hotelului, au suprafata mai mica, au sau nu balcon. Sunt dotate cu baie cu cada si wc, aer conditionat, mini bar, televiziune prin satelit , telefon, uscator de par si seif.

Standard Room: au o suprafata de 22 mp, mocheta, baie cu cada si WC, uscator de par, aer conditionat, TV LCD prin satelit, mini bar, seif, balcon.

Family Room: au o suprafata de 44 mp si sunt formate din 2 camere, dotate cu baie cu dus si WC, aer conditionat, uscator de par, TV LCD prin satelit, mini bar, seif, gresie si balcon.

Camerele se repartizeaza la receptie in functie de disponibilitati.

Nu sunt acceptate animale de companie.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

Restaurant Principal unde se pot servii mesele principale mic dejun, preanz si cina, in sistem bufet.

Restaurante A la Carte: Ottoman cu specific turcesc si Fish cu specific pescaresc, necesita rezervare in prealabil, iar pentru oaspetii care stau minim 7 nopti o intrare este gratuita.

Baruri: Snack Bar, Bar la plaja, Wonder Bar si Dream Bar in lobby.

Facilitati:

Fara plata: sauna, baie turceasca, piscina interioara, centru fitness, dart, baschet, voley la plaja, gimanstica, aerobic, tenis de masa, jocuri la piscina, WI FI, mini club, mini disco.

Cu plata: magazine, serviciile medicale, Centru Spa-masajul si diversele tratamente, sporturile acvatice motorizate, biliard, echipamentele pentru tenis, internet cafe, sala de conferinta.

Plaja si piscine:

Hotelul dispune de plaja privata cu nisip, 2 piscine cu 4 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara pentru copii si piscina interioara incalzita in sezonul rece.

Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la piscina si la plaja, iar prosoapele sunt gratuite cu cardul de la sauna.

Sporturi și activități:

Fara plata: programe de animatie, Aqua Park, baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, dart, volei pe plaja, boccia, gimnastica, gimnastica acvatica.

Cu plata: biliard, internet cafe, jocuri pe calculator, masaj, peeling, centrul de infrumusetare (make-up, coafor), sporturile nautice motorizate.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
Asistenta medicala
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie