Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
929  684 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.05.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

BELKON HOTEL 3* BELEK ANTALYA
Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 4 km de localitatea Kadriye. Hotelul detine 7 cladiri cu 3 nivele si un numar de 182 camere.
Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar.
Restaurantul hotelului serveste o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala.
Hotelul mai detine : 3 baruri, piscina exterioara, 2 topogane, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinta.
Alte activitati disponibile la hotel sunt : baie turceasca, sauna, tenis de masa, darts, animatie si biliard

Oferte disponibile de vacanta la BELKON HOTEL 3*, BELEK, ANTALYA

HOTEL BELKON 3*, BELEK, ANTALYA, oferte litoral Turcia, revelion, craciun,

HOTEL BELKON 3*, BELEK, ANTALYA,discount Early Booking, discount Early Booking 25 % pana la 01.12.2020

HOTEL BELKON 3*, BELEK, ANTALYA, oferte Cazare, All inclusive, Cazare cu pensiune completa, Cazare cu mic dejun, Ultra all inclusive

HOTEL BELKON 3*, BELEK, ANTALYA, Antalya, Turcia, Last Minute , 1 mai, craciun, litoral, revelion, vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Ultra all inclusive, Demipensiune, Pensiune completa, Mic dejun, All inclusive, transport Avion, Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel!

Rezerva online la HOTEL BELKON 3*, BELEK, ANTALYA, Antalya - Early Booking.

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie