Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1346  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CLUB HOTEL SERA HOTEL 5* LARA, ANTALYA, TURCIA exprima o noua dimensiune a confortului, luxului si ospitalitatii. Interiorul reflecta splendoarea palatelor otomane, fiecare colt al hotelului oferind cel mai bun exemplu de arta turceasca.

Localizare: Hotel situat in Lara, pe plaja, la o distanta de 9 km fata de aeroportul din Antalya, 12 km de central orasului si 1 km fata de spital. A fost deschis in anul 1986 iar ultima renovare a fost facuta in anul 2007.

Cazare: Hotelul dispune de un numar de 550 camere dintre care 258 camere standard elegante, 140 camere club sera standard, 64 camere park sera standard, 10 camere pentru pesroanele cu disabilitati, 3 suite deluxe, 3 suite superioare, 1 suita ottoman palace.

Camera club askiyon: camere situate in cladirea cea mai apropiata de mare, au o suprafata de 18 mp, dus, WC, uscator de par, mini bar, telefon, telefon in baie, TV prin satelit, seif, aer conditionat centralizat, parchet sau mocheta, balcon normal sau balcon frantuzesc.

Camera standard park eco: Camerele economy au acealeasi facilitati ca si camerele standard, dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotlului), si/sau au suprafete mai mici, si/sau nu au balcon, sunt situate in cladirea Park (cea mai indepartata de mare) si sunt echipate cu baie cu WC, uscator de par, mini bar, telefon, telefon in baie, TV prin satelit, canale muzicale, seif, aer conditionat, mocheta sau parchet, balcon sau terasa.

Camerele standard elegance: sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 32 mp si sunt dotate cu baie, uscator de par, minibar, telefon in camera si baie, TV-satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, mocheta, balcon.Au o capacitate de 2 adulti+2 copii sau 3 adulti.

Camerele standard club: sunt localizate in cladirile Club, in drumul spre plaja dinspre cladirea principala, au o suprafata de 18 m2 si sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, minibar, telefon in camera si baie, TV-satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, mocheta, balcon.Au o capacitate de 2 adulti.

Camerele park sera standard: sunt localizate in cladirea Park Sera, in spatele complexului si sunt cele mai indepartate de plaja, au o suprafata de 18 m2 si sunt dotate cu baie, uscator de par, minibar, telefon in camera si baie, TV satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, mocheta si partial piatra, balcon sau terasa.Au o capacitate de 2 adulti.

Camerele family elegance: sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 40 mp si sunt alcatuite din 2 dormitoare dintre care unul cu pat matrimonial si celalat cu pat single, fiind conectate printr-o usa.Ca si dotari au baie, uscator de par, minibar, telefon inbaie si camera, TV satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, mocheta si 2 balcoane.Au o capacitate de 2 adulti+1 copil sau 3 adulti.

Camerele family club: sunt localizate in cladiriel Club, au o suprafata de 25 m2 si sunt alcatuite din 2 dormitoare dintre care unul cu pat matrimonial si unul cu pat single, fara usa de conectare intre ele. Ca si dotari au baie cu dus, uscator de par, minibar, telefon in camera si baie, TV satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, mocheta si balcon. Au o capacitate de 2 adulti +1 copil sau 3 adulti.

Suite Deluxe: sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 56 m2 si sunt alcatuite din 2 camere: un dormitory si un living, baie cu dus, 2 wc-uri, minibar, telefon in camera si baie, TV satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, balcon.Au o capacitate de 2 adulti +2 copii sau 2 adulti.

Suite Superior: sunt localizate in cladirea principala si au o suprafata de 84 m2 fiind alcatuite din 3 camere: un dormitor cu pat matrimonial, un dormitory cu 2 paturi single si un living.Ca si dotari au 2 bai cu WC, 1 WC separat, uscator de par, minibar, telefon in camera si baie, TV satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, balcon.Au o capacitate de 4 adulti, 2 adulti +2 copii sau 3 adulti+1 copil.

Suite Ottoman Palace: este localizata in cladirea principala si are o suprafata de 450 mp fiind alcatuita dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un dormitory cu 2 paturi single, 1 camera de lucru, 1 dressing, 1 camera pentru bagaje, 1 living cu bar, 3 terase, 1 baie cu Jacuzzi si wc, 1 baie cu cada si wc, 1 bucatarie, uscator de par, minibar, telefoane in camera si baie, TV cu satelit si canale de muzica, seif, aer conditionat centralizat, parchet si mocheta.Au o capacitate de 4 adulti, 2 adulti +2 copii sau 3 adulti +1 copil.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

Hotelul nu va asigura unele facilitati in perioada 01.04.2017-30.04.2017 datorita conditiilor meteo. .

Restaurante :

Royal Restaurant unde se pot servi: mic dejun intre orele 07:00-10:30 pranz intre orele 12:30-14:30

Garden 89 (terasa exterioara) unde se poate servi: cina bufet intre orele 18:30-21:00

Bistro Cafe unde se poate servi: ceai si cafea, gozleme 08:30-16:00 supa de la miezul noptii 00:00-01:00

Restaurante A-la-Carte deschise intre orele 18:30-22:00.

Este necesara rezervare in prealabil iar bauturile sunt cu plata la restaurantele a la carte, room service 24 ore este cu plata.

Baruri Lobby Bar 10:30-24:00 Attelia Pool bar - ceai, cafea si bauturi racoritoare 10:00-16:00 Perge Beach Bar 11:00-16:00 Garden Bar - live music 17:00-24:00 Caretta Disco 00:00-02:00 Cafe Keyif (duminica inchis) 16:00-18:00.

La Spa Royal este sala gimnastica, baie turceasca deschisa intre orele 09:00-19:00 si sauna deschisa de la 15:00 la 19:00

Servicii cu plata: unele bauturi de import, toate bauturile V.S.O.P, bauturi energizante, freshuri, room service, telefon, fax, curatatorie, nocturna teren de tenis, biliard, bowling, centru comercial, coafor, doctor, Spa Royal (unele servicii)

Facilitati: Fara plata : miniclub pentru copii, sali de conferinte,

Cu plata : internet cafe, asistenta medicala, magazine, room service, serviciu de curatatorie.

Plaja si piscine:

Hotelul are plaja privata si 4 piscine dispuse astfel:

1 piscina exterioara cu o suprafata de 200 mp, o adancime de 1.25m pana la 2.25m

1 piscina pentru activitati cu 3 tobogane, o suprafata de 300 mp si o adancime de 1.40m

1 piscina pentru activitati, o suprafata de 180 mp si o adancime de 1.40m

1 piscina interioara cu o suprafata de 100 mp si o adancime de 1.40m.

Sezlongurile, saltelele si umbrelele sunt fara plata. In zona piscinei sunt dusuri, wc-uri si camere cu cheie pentru echipamente.

Sporturi și activități:

Fara plata: terenuri de tenis, echipament de tenis( mingi si rachete), tenis de masa, fitness, basket, sauna, baie turceasca, jacuzzi.

Cu plata: terenurile de tenis nocturne, biliard, bowling, masaj, peeling, magazine, solar, sporturi de apa.

http://www.clubhotelsera.com.tr

PROFITATI DE OFERTELE EARLY BOOKING!

PROFITATI DE OERTELE SPECIALE!

PROFITATI DE OFERTE SEJURURI CLUB HOTEL SERA HOTEL 5* LARA, ANTALYA, TURCIA CU AVIONUL DIN SIBIU, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, IASI, ORADEA, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU MURES SI DE OFERTE SEJURURUI INDIVIDUALE

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

All inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
WiFi gratuit
Piscina cu tobogane
Parcare gratuita

Locatie