Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRANADA LUXURY HOTEL BELEK ANTALYA

de la
1821  1555 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

GRANADA LUXURY HOTEL 5* BELEK ANTALYA
Hotelul GRANADA LUXURY BELEK a fost deschis in 2017, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 100000 mp si dispune de 872 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL GRANADA LUXURY BELEK:
Hotelul este situat in Belek, la 33 km fata de aeroport si la 42 km fata de centrul orasului Antalya.
Plaja:
Hotelul este situat la 1,7 km fata de plaja privata cu nisip si lungime de 80 m. Exista serviciu de transfer gratuit la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, telefon, TV satelit, mini bar, seif, balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par, internet, facilitati pentru preparare ceai / cafea.
Facilitati generale HOTEL GRANADA LUXURY BELEK:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant pentru copii, 3 restaurante a la carte, gozleme, inghetata, patiserie, cafenea, baruri, piscina principala, piscina in zona de vile, piscina pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii (piscine situate in zona cladirii principale), piscina cu valuri, piscina semi olimpica, piscina pentru adulti, aquapark cu 7 tobogane pentru adulti si 6 pentru copii, lazy river, baie turceasca, sauna, centru fitness, programe de animatie, muzica live, cinema, darts, tenis de masa, teren de tenis, mini fotbal, internet wi-fi in camere si spatiile comune, sali de conferinta.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, bauturi premium, bauturi imbuteliate, sala de jocuri (biliard, bowling), funpark, masaj si alte tratamente in centrul spa, servicii de curatatorie, servicii medicale, nocturna pentru terenul de tenis, room service, sporturi acvatice, pavilioane la piscina si plaja.
Facilitati copii HOTEL GRANADA LUXURY BELEK:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-11 ani), mini disco, mini cinema.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.granada.com.tr

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscina interioara

Locatie