Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ASKA JUST IN BEACH

   Avsallar Incekum Mevkii, 07700 Alanyaantalya, Turcia, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
944  797 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare HOTEL ASKA JUST IN BEACH: Hotelul este situat la 100 km distanta de aeroportul Antalya si 23 km de orasul Alanya.

Cazare: Hotelul a fost construit in anul 1994 si are un total de 248 camere.

Annex Eco Room: sunt situate in cladire anexa. Acest tip de camere sunt echipate ca si camerele anex dar sunt amplasate la parter sau in zone mai defavorabile ale hotelului, au suprafete mai mici 19-20mp si nu au balcon.

Annex Room: sunt situate in cladire anexa, cu o suprafata de 24 mp si sunt dotate cu minibar, Tv satelit, aer conditionat split, mocheta, baie cu cada, uscator de par, seif (cu plata), telefon direct, balcon ( min 1 adult, max 2 +1)

Main Building Eco Room- sunt situate in cladire principala, in zone mai defavorabile ale hotelului, o suprafata de 20-22 mp( min 1 adult, max 2 +1)

Main Building Sea Side View: sunt situate in cladire principala, cu vedere partiala la mare, o suprafata de 20-22 mp( min 1 adult, max 2 +1)

Main Building Sea View: sunt situate in cladire principala, cu vedere la mare, o suprafata de 20-22 mp si sunt dotate cu minibar, Tv satelit, aer conditionat split, mocheta, baie cu cada, uscator de par, seif (cu plata), telefon direct, balcon( min 1 adult, max 2 +1)

Main Building Direct Sea View: sunt situate in cladire principala, cu vedere la mare, o suprafata de 20-22 mp si sunt dotate cu minibar, Tv satelit, aer conditionat split, mocheta, baie cu cada, uscator de par, seif (cu plata), telefon direct, balcon (min 1 adult, max 2 +1)

Servicii: ALL INCLUSIVE

Restaurant Principal interior si exterior - mesele principale se servesc in regim buffet.

2 Restaurante A la Carte: mediteranean si mexican cu rezervare in prealabil.

Baruri: Lobby Bar & Patisserie, Snack Bar si Disco Bar.

Facilitati:

Pentru copii, hotelul ofera mniclub (4 - 12 ani), patut pentru bebelusi, scaun inalt in restaurant, spectacole, competitii, programe de animatie, schimb valutar si inchirieri masini.

Plaja si piscine:

Hotelul are plaja privata cu nisip, cu o lungime de 250 m.

Piscina exterioara, piscina pentru copii si piscina interioara.

Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoape de plaja sunt gratuite la piscina si pe plaja.

Sporturi și activități:

Fara plata: sauna, baie turceasca, centru fitness, internet wireless (lobby), teren de tenis si echipament, teren de basket, volei pe plaja, darts, tenis de masa.

Cu plata: masaj si infumusetare (Spa), coafor, market, magazin de bijuterii, magazin de suveniruri, servicii foto, curatatorie, doctor, nocturna la teren de tenis, biliard, canoe/hidrobiciclete, jet ski, parasailing/banana.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Schimb valutar
Rent-a-car
Piscina interioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie