Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1743  1378 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel extins are o plajă privată cu nisip şi un ponton din lemn, piscine spațioase în aer liber, un parc acvatic cu 9 tobogane şi o piscină. Evaluare booking: 8,9/10.Certificat de excelenta Tripadvisor 2015 / Certificare Plaja Blue Flag 2015
HOTEL BAIA LARA 5 * LARA KUNDU ANTALYA TURCIA AIR TOUR TRAVEL

Localizare: In statiunea Lara, la 17 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroportul Antalya. Este situat pe plaja.

Cazare: Hotelul are o suprafata de 57000 mp, are o cladire principala de 7 etaje si 4 lifturi pentru turisti, 399 camere in total din care: 359 camere sunt standard (cu si fara vedere la mare), 32 camere familiale, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 4 camere suite.

*De mentionat ca hotelurile din Lara sunt apropiate unul de celalalt si de aceea camerele fara vedere la mare (land view) sunt pozitionate catre hotelurile vecine sau catre sosea.

Camerele standard fara vedere la mare (Standard Room Land view) au aprox. 28-40 m2 , baie cu dus sau cada, WC, cu balcon (cu exceptia camerelor de la demisol si etajul 1 care nu au balcon), telefon, seif, minibar (gratis), televizor LCD, DVD player, uscator de par, si mocheta, ibric electric pentru ceai si cafea, piese pentru sedere. Camerele quadruple au o canapea in plus pentru a 4-a persoana.

Camerele standard cu vedere partiala la mare (Standard sea side) au aprox. 28-40 m2 , baie cu dus sau cada, WC, cu balcon (cu exceptia camerelor de la demisol si etajul 1 care nu au balcon), telefon, seif, minibar (gratis), televizor LCD, DVD player, uscator de par, si mocheta, ibric electric pentru ceai si cafea, piese pentru sedere. Camerele quadruple au o canapea in plus pentru a 4-a persoana.

Camerele standard cu vedere la mare (Standard Room Sea view Room) au aprox. 28-40 m2 , baie cu dus sau cada, WC, cu balcon (cu exceptia camerelor de la demisol si etajul 1 care nu au balcon), telefon, seif, minibar (gratis), televizor LCD, DVD player, uscator de par, si mocheta, ibric electric pentru ceai si cafea, piese pentru sedere, Camerele quadruple au o canapea in plus pentru a 4-a persoana.

Camerele standard pot fi duble (numai cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi single) in care sunt cazati numai 2 adulti sau camera dubla cu pat suplimentar in care sunt 3 paturi single sau 1 pat matrimonial si 1 pat single in care sunt cazati maxim 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

BAIA Restaurant–are o suprafata de 1500 mp cu zona interioara (550 locuri ) si exterioara (350 locuri pe terasa) se serveste mic dejun, pranz, cina:

-Mic dejun 07.00-10.30

-Pranz 12.30-14.30

-Cina 19.00-21.30

-Gustari tarzii 23.00-01.00 in Baia Brasserie

Suc proaspat de fructe inclus la micul dejun-gratuit.

Serviciu de chelneri, bauturile servite la sticle nu sunt incluse in concept.

Baia Brasserie-mic dejun tarziu pe baza de meniu fix 10.30-12.00

Baia Brasserie ofera servicii 24 ore cu exceptia serviciilor restaurantului Baia (in sistem bufet).

A’la Carte Restaurants :

-Scalini A La Carte Italian Restaurant 19:30–22:00 (deschis 6 zile pe saptamana) (capacitate 50 persoane)

-La Salsita A La Carte Mexican Restaurant 19:30–22:00 (deschis 6 zile pe saptamana) (capacitate 50 persoane)

-Kebapchi A La Carte Restaurant 19:30–22:00 (deschis 6 zile pe saptamana) (capacitate 50 persoane)

Aceste restaurante sunt cu rezervare in prealabil cu plata (10 euro/pesoana )

Snack Restaurants : Room Service 24 ore (contra cost) Hotelul are urmatoarele baruri: -Lush Lobby Bar 08:00–00:00 (bauturi locale si din import incluse in conceptul UAI) -White Bar 12:00-00:00 (bauturi locale si din import incluse in conceptul UAI) -Enjoy Pool Bar 10:00-18:00 (bauturi locale si din import incluse in conceptul UAI). Tot aici intre orele 12.30-15.30 este snack bar si se serveste si inghetara . -Sea Lounge Beach Bar 10:00-23:30 (bauturi locale si din import incluse in conceptul UAI) -Prince Disco 00:00-02:30 (bauturi locale si din import incluse in conceptul UAI) -Bidon Pub–este deschis 24 ore (depinde de conditiile meteo daca este deschis 24 ore) In concordanta cu conceptul ultra all inclusive al hotelului sunt incluse toate bauturile locale si cateva bauturi alcoolice si nonalcolice din import care sunt servite 24 ore. Dupa ora 02.30 toate bauturile sunt servite in Bidon Pub. Bauturile alcoolice si nonalcoolice care nu sunt incluse in concept sunt: bauturile energizante, sampania, vinuri de marca, whiskey de 12 ani, coniac si lichioruri de lux, etc Minibarul din camera include bere, bauturi racoritoare, apa minerala, apa plata, suc de fructe care se umplu zilnic Facilitati: Conexiune la internet:

-internet café (cu salon de bowling)-cu plata;

-conexiune la internet wi fi in camere fara plata;

-Lobby, restaurant si alte zone publice echipate cu Wi-Fi (gratuit)

Facilitati pentru copii:

-Miniclub pentru copii 4-12 ani (10.00-12.30/14.30-18.00)

-Scaune inalte si patuturi pentru copii (la cerere)

-Servicii de babysitting profesionale

-Animatie pentru copii

-Minidisco (inainte de spectacolele de seara)

Pasaj cu diverse magazine: magazin cu covoare, bijuterii, genti si incaltaminte de piele, rent-a-car.

Spalatorie si curatatorie, doctor care este disponibil intre anumite ore-cu plata.

Parcare in aer liber, facilitati pentru banchet, hotelul nu accepta animale de companie.

Plaja si piscine:

Plaja cu nisip fin 160 m, Piscina principala (2000 mp), Piscina pentru adulti (+16 ani) (175 mp), Piscin apentru copii (26 mp), Aquapark (300 mp) cu 3 topogane, Punte speciala cu sezlonguri (580 mp), Piscina (900 mp), Piscina interioara (175 mp), Piscina interioara pentru copii (13 mp),

Umbrele, sezlonguri, saltele pe plaja si la piscina sunt gratuite

Sporturi și activități:

Sporturi: Tras cu arcul, tenis de masa, dart, 3 terenuri de tenis; nocturna pentru terenurile de tenis si rachetele sunt cu plata, Teren multifunctional pentru baschet (13x20 m), iar nocturna este cu plata, Teren de fotbal (25x48 m), iar nocturna este cu plata, Volei pe plaja, polo in apa, step, aerobic, stretching, Sporturi nautice non-motorizate (windsurf cu certificat)

Cu plata sunt: bowling, biliard, pinball, jocuri electronice, sala de jocuri: saj, carti, joc de table, sporturi nautice motorizate.

Activitati

Centru Spa si de infrumusetare: 13 camere de masaje:

Fara plata: sauna, camera cu aburi, baie turceasca, camera de relaxare, centru fitness;

Cu plata: Ayuverda, Shiatsu, Thai, camera pentru masaje VIP, tratamente pentru fata si corp, coafor, panichiura si pedichiura, dus, jacuzzi, Spa&juice Bar (09.00 am-09.00 pm-sucuri proaspete si bauturi non alcoolice-cu plata).

Animatie in timpul zilei: animatie soft in jurul piscinelor si aquaparkului (competitii si activitati).

Diferite spectacole si programe care se tin seara in amfiteatru de 400 locuri, muzica live.

http://www.baiahotels.com/baialara

PROFITATI DE OFERTELE EARLY BOOKING!

PROFITATI DE OERTELE SPECIALE!

PROFITATI DE OFERTE SEJURURI CU AVIONUL DIN SIBIU, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, IASI, ORADEA, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU MURES SI DE OFERTE SEJURURUI INDIVIDUALE

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie