Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TITANIC DELUXE

de la
2176  1778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

TITANIC DELUXE HOTEL 5* BELEK ANTALYA

Hotelul TITANIC DELUXE BELEK a fost deschis in anul 2013, este construit pe o suprafata de 170.000 mp si are 594 de camere repartizate pe 6 etaje.
Tip masa:
High Class All Inclusive
Localizare HOTEL TITANIC DELUXE BELEK:
Hotelul este situat la 25 km fate de aeroportul din Antalya si la 6 km distanta fata de orasul Belek.
Plaja:
La hotel TITANIC DELUXE BELEK plaja este cu nisip.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: seif, internet wi-fi, telefon, TV full HD, minibar, aer conditionat, baie cu cabina de dus, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.
Facilitati generale HOTEL TITANIC DELUXE BELEK:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurante a la carte (italian, turcesc, pescaresc gratuit, celelalte contra cost), patiserie, 10 baruri, club de noapte, cafenea, piscina interioara pentru adulti si copii, piscina exterioara cu apa de mare, piscina olimpica (pentru grupuri), piscine cu tobogane pentru adulti (4 tobogane) si copii (6 tobogane), transfer cu barca la plaja, centru fitness, saune, baie turceasca, volei pe plaja, darts si tenis de masa, teren te tenis, baschet, muzica live, cinema.
Servicii cu plata: unele din restaurantele a la carte, curatatorie, solar, masaj si alte tratamente de intretinere, biliard, jocuri electronice, bowling, echipament si nocturna pentru tenis, sporturi de apa acvatice.
Facilitati copii HOTEL TITANIC DELUXE BELEK:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, piscina cu tobogane, piscina interioara si exterioara, loc de joaca, spectacole pentru copii.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- animalele de companie nu sunt permise;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.titanic.com

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!