Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LUCIDA BEACH

de la
1269  1169 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Lucida Beach este situat la poalele Muntilor Taurus, unde albastrul marii si verdele padurilor se imbina armonios. Hotelul le propune oaspetilor de toate varstele un sejur confortabil si plin de rasfat. A fost renovat in anul 2017. Este compus din cladire principala si cladire anexa.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat Camyuva, la aproximativ 8 km de Kemer.Distanta pana la Aeroportul International Antalya este de aproximativ 68 km.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, baie privata, uscator de par, Wi-fi (contra cost).

Facilitati hotel: Oaspetii beneficiaza de restaurant principal, restaurant A la Carte, baruri, piscina exterioara, piscina interioara, tobogane, sezlonguri si umbrele, Wi-fi (gratuit in lobby), parcare, market, fitness, spa, servicii medicale (contra cost), amfiteatru, tenis de masa, billiard, boccia, darts, volei, programe de animatie si divertisment, magazin de suveniruri.

Facilitati copii: Piscina exterioara, piscina interioara, tobogane, minidisco, miniclub, loc de joaca.

Plaja: Plaja privata cu nisip si pietricele.

Pagina web: https://www.lucidabeach.com/tr/otelimiz

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie