Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PINE BEACH BELEK(EX MARITIM PINE BEACH)

de la
1745  1169 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost construit in perioada 2001 - 2003 si renovat in anii 2013 si 2017. Are in total 743 de camere repartizate in cladirea principala cu 5 etaje si in cladirile club cu cate 1-2 etaje.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 45 km de centrul orasului Antalya, la aproximativ 33 km de aeroport si la aproximtiv 3 km de centrul orasului Belek.

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: telefon, TV LCD, minibar, seif, aer conditionat centralizat, acces internet, baie cu cada, mocheta sau parchet, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, balcon.

Facilitati hotel: 2 restaurante principale, 3 restaurante a la carte (mediteranean, turcesc, pescaresc), 4 baruri, restaurante snack, 3 piscine exterioare, piscine exterioare pentru copii, aquapark cu 8 tobogane si Crazy River, piscine interioare, terenuri de tenis, minifotbal, volei pe plaja, terenuri de tenis, basket, polo, aerobic, stretching, gimnastica in piscina, tenis de masa, centru fitness, programe de animatie, discoteca, petreceri pe plaja, centru SPA, baie turceasca, sauna, centru conferinte.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, telefon si fax, room service, sporturi acvatice motorizate, internet cafe, baby sitting, masaj si alte tratamente in centrul spa, biliard, sala de jocuri, jocuri video, nocturna si echipamnet pentru tenis, spalatorie, doctor, coafor, inchiriere masini, carucioare pentru copii, pavilioanele din zona plajei.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine pentru copii, Pino Club (copii 4-7 ani), Pinny Club (copii 8-12 ani) si Tinny Club pentru adolescenti (13-17 ani), loc de joaca amenajat pe plaja, bufet pentru copii in restaurant, mini disco, mini zoo.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.pinebeach.com.tr/tr/index.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati

Ultra all inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Piscina cu tobogane

Locatie