Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ARMONIA HOLIDAY VILLAGE (AKYARLAR)

de la
1664  1498 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Armonia Holiday Village & Spa, care are un total de 381 de camere cu culori diferite la fiecare etaj, vă invită să experimentați o vacanță complet diferită, cu arhitectura sa modernă și minimală. În timp ce îmbrățișați pacea în apele albastre și adânci ale Mării Egee, vă bucurați și de divertisment cu activitățile echipei noastre de animație pe tot parcursul zilei. Vă așteaptă cu restaurantul său principal, care oferă exemple remarcabile de bucătărie turcească și mondială, și două restaurante A'la Carte, unde puteți încerca gusturi diferite, cu vederea magnifică a insulei Kos.

Armonia Holiday Village & Spa este situat în peninsula Bodrum-Turgutreis Akyarlar - Regiunea Kemer, cu vedere magnifică la insula greacă-Kos.

Localizare: Hotelul se afla pe plaja, la 5 km de centrul statiunii Trugutreis, 25 km de centrul Bodrum si la 54 km de aeroportul Milas din Bodrum.

Cazare: Hotelul are 381 camere in total, decorate in culori diferite.

Standard room (20 m²): 302 camere, dintre care 4 pentru persoane cu dizabilitati. Fiecare camera are balcon. Majoritatea au vedere spre gradina.

Large room (26 m²): 48 camere, capacitate maxima 5 pax, spatiu cu pat pentru copii si canapea separat de zona principala a camerei printr-o draperie.

Ambele tipuri de camere au gresie si dispun de: aer conditionat individual, TV LCD satelit, telefon, mini-bar (o apa gratuita/zi), uscator de par, seif (2 euro/zi), canapea, baie cu dus.

Intrucat hotelul nu are supliment pentru camerele cu vedere la mare, nu putem garanta aceasta facilitate. Camerele se repartizeaza de receptie in functie de disponibilitati.

Exista camere pentru nefumatori. Hotelul nu accepta animale de companie.

Servicii: ALL INCLUSIVE PLUS

All Inclusive Plus In restaurantul Principal Provezza (capacitate 500 persoane) se servesc micul dejun, pranzul si cina in regim bufet. Bauturile locale alcoolice si non-alcoolice sunt gratuite.

In cele doua restaurante a-la-carte se poate servi o data pe sejur cina, cu rezervare cu 24 h in avans.

Snack restaurant este deschis intre orele 10:00 – 11:00 pentru late breakfast, iar intre orele 12:00 si 16:30 se servesc hamburgeri,spaghete, salate, specialiati turcesti. De asemenea, se poate servi cafea intre orele 16:30 – 18:00.

Facilitati:

Hotelul are 2 restaurante a-la-carte (cu specific pescaresc - capacitate 140 pers., deschis 6 zile/sapt., si cu specific turcesc, capacitate de 75 pers.).

Baruri: Cos Bar: 10:00 – 24:00 (bauturi locale acloolice si non-alcoolice), Lobby Bar: 01:30 - 08:00 (sandwich-uri), bauturi locale alcoolice si non-alcoolice gratuite 24/24, Lotus Bar: 10:00 – 24:00 (bauturi locale acloolice si non-alcoolice), Sotto Scala Bar: 23:30 – 02:30 (bauturi locale acloolice si non-alcoolice), Provezza Bar: bauturi locale acloolice si non-alcoolice la pranz si la cina, Güverte Bar: 19:00 – 24:00 (bauturi locale acloolice si non-alcoolice).

Cu plata: mini market, rent a car, spalatorie, doctor, coafor, SPA, masaj

Fara plata: mini club, loc de joaca pentru copii (4-12 ani), animatie, sauna, baie turceasca, fitness, lectii limba turca (o ora pe zi timp de 6 zile)

Plaja si piscine:

Hotelul are 2 piscine pentru adulti, 3 tobogane si 1 piscina pentru copii.

Hotelul este situat pe plaja Akyarlar, cu zona privata cu nisip, decorata cu premiul Blue Flag.

Saltele, umbrele, sezlonguri si prosoape gratuite pe plaja si la piscina.

Sporturi și activități:

Cu plata: biliard, sporturi acvatice

Fara plata: tenis, darts, boccia, mini fotbal, mini volei, mini baschet, tenis de masa, mini golf, step aerobic, volei pe plaja

Web-site: http://www.armoniabodrum.com

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva! Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!




Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie