Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB BELCEKIZ BEACH

de la
2469  2187 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 60 km de aeroportul Dalaman, la 13 km de centrul orasului Fethiye, in statiunea Oludeniz.
A fost constuit in anul 1993 pe o suprafata de 30.000m2 - ultima renovare in 2015 si este compus din 3 cladiri principale a cate 2 nivele si 3 cladiri anexe a cate 2-3 nivele, situate in spatele hotelului, peste drum.

CAMERE:Hotelul dispune de un total de 123 standard room in cladirile principale (max. 3 pers., 21 m2) si 95 standard room in cladirile anexe (max. 3 pers., 21 m2)
FACILITATI CAMERE: Telefon, A/C , TV satelit ,minibar (apa si bauturi racoritoare doar in ziua sosirii), baie cu cada/ dus, parchet laminat, seif contra cost, balcon/terasa.
FACILITATI:restaurant principal, 3 restaurante a la carte - cu plata, 4 baruri, piscine exterioare, medic la solicitare, internet wi-fi in anumite zone ale hotelului, room service, sala de conferinte.ACTIVITATI:Gratuit: sala fitness, animatie, tenis de masa, teren de tenis cu suprafata dura, baschet, aerobic, darts, biliard; Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj, instalatia nocturna de la terenul de tenis, echipament de tenis, calarie, cursuri de diving. PLAJA:Plaja publica, nisip/pietris. Plaja se afla la aprox. 50 m de hotel. La piscina - umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. La plaja - umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. Prosoape de plaja - depozit. PENTRU COPII:
Piscina exterioara, mini club (04-12 ani), loc de joaca, baby sitter - contra cost.