Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DOMES MIRAMARE LUXURY COLLECTION RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Domes Miramare - ultimul sosit in familia DOMES RESORTS. Spatii renovate, in care decorul minimalist inspirat de caracterului insulei Corfu intalneste un stil arhitectural fara varsta, creand o ambianta luxoasa perfect echilibrata.
Palmieri inalti de 20m, maslini vechi de secole se reflecta in piscinele stralucitoare. Cladirea iconica a celebrului arhitect grec Charalambos Sfaellos, cu un interior modern proiectat de renumitul designer Kristina Zanic, ofera un sentiment de intimitate si exclusivitate oaspetilor sai, alaturi de o colectie unica de amintiri pretioase.
Dotari camere: Cele mai intime apartamente de pe insula combina minimalismul cu materialele exceptionale, cum ar fi marmura alba, pentru a crea impreuna o naratiune inspirata din mostenirea corfiota. Fiecare suita reprezinta o poveste, o experienta de vacanta unica si singulara.
Facilitatile exceptionale fac din aceste apartamente cele mai luxoase de pe insula Corfu: A/C individual, mini bar, facilitati ceai / cafea, room service, TV prin cablu si satelit, WIFI, CD / DVD player (la cerere), DVD / jocuri (la cerere), uscator de par, fier de calcat si masa de calcat, seif, balcon sau terasa, carti si reviste, cabina de dus, articole de toaleta de lux, halat de baie si papuci, trusa de prim ajutor.
Facilitati Hotel: Oaspetii Miramare au privilegiul de a initiati in bucataria mediteraneana si corfiota de catre un celebru chef cu stele Michelin - Tassos Mantis. Hotelul dispune de 2 restaurante (Makris si 1962) si de 3 baruri (The Blue bar, The Raw Bar si The Verde Bar). Soma SPA - situat chiar pe malul marii, un loc in care serviciile personalizate sunt intr-adevar exclusiviste, nu doar o paranteza a wellness-ului, consta din salon pentru tratamente solo sau cupluri si lounge pentru tratamentul unghiilor.
Pagina web: https://www.domesmiramare.com/

Locatie