Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GARBI PARK

   Lloret De Mar, Spania

de la
1233  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere GARBI PARK:
Hotel renovat recent, situat aproape de zona comerciala a statiunii Lloret de Mar. Oaspetii hotelului au intrare gratuita la parcul acvatic Garbi Mar (situat la 400 de metri distanta). Aquaparcul functioneaza in perioada mijloc de iunie- mijloc de septembrie. Serviciile de All Inclusive nu sunt valabile in incinta parcului acvatic.


Localizare GARBI PARK:
Situat la 200 de metri de plaja din Lloret, aproape de zona comerciala si de centrul de divertisment, la 400 m de aquapark.


Facilitati hotel GARBI PARK:
Restaurant, bar, discoteca, terasa cu sezlonguri, piscina interioara incalzita, bar la piscina, piscina exterioara, schimb valutar, camera bagaje, parcare, punct de acces WLAN, servicii spalatorie, sala TV, acces pentru persoanele cu dizabilitati, sala de jocuri cu: jocuri video, tenis de masa si mese de biliard, tir cu arcul, aqua-aerobic si un mini-club pentru copii (deschis de la mijlocul lunii iunie pana la jumatatea lunii septembrie - in cadrul hotelului Gran Garbi, la 100 m distanta).


Dotari camere:
Hotelul GARBI PARK dispune de 248 de camere situate pe 5 etaje, dotate cu: telefon, TV, radio, acces internet, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon. Contra cost: aer conditionat, seif si Wi-Fi.


Web: www.hotelesgarbi.com