Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE WHITE PALACE EL GRECO GRECOTEL LUX ME RESORT CHANIA CRETA

   9hh7cp Pigianos Kampos, Grecia, Rethymno Chania, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

THE WHITE PALACE EL GRECO GRECOTEL LUX ME RESORT HOTEL 5* CRETA CHANIA, GRECIA

GRECOTEL HOTELS & RESORTS este încântat pentru a vă invita la „luxe all-inclusive living®”, un concept de vacanță care combină locația spectaculară pe mare cu designu mării, serviciu personal modern, alimente, băuturi, activități remarcabile.

Masă rafinată cu vedere la Riviera Cretană și un meniu cu fler internațional.

Palatul Alb vă întâmpină la restaurantele și barurile sale fantastice care deasupra Mării Cretei. Savurați excepționalul. Superbe aventuri culinare pur simple și incredibil de proaspete. Abandonați-vă unei lumi de opțiuni culinare pe malul apei: șapte restaurante care oferă meniuri à la carte din bucătăria greacă, italiană, orientală, franceză și fusion preparate cu cele mai proaspete ingrediente, precum și 24/7. O pâtisserie-ciocolată, mărci premium, gustări și baruri de gheață, servicii de piscină și plajă și micile luxuri ale Grecotel.

Punctul culminant al Palatului Alb este uimitoarea promenadă gourmet de pe plajă, cu restaurantele sale interesante, care servesc bibelouri exotice și croque. Chelnerițele cu patinaj, cocktail-urile iconice și DJ-ul sunt cele care completează fascinația de vară. Restaurantele de la Palatul Alb sunt completate de vinuri fine și servicii exemplare. Alegeți dintr-un meniu extins, zi sau noapte, pentru liniște, în masă privată în cameră sau o cină romantică sub stele. La Tasty Corner, copiii pot mânca pe tot parcursul zilei fără costuri suplimentare.

Hotelul Grecotel Lux.Me White Palace 5* este situat chiar pe plaja cu nisip in orasul Rethymnon si detine 333 de camere, patru piscine, o terasa ampla si doua terenuri de tenis. Localizare

Hotel situat pe prima linie, la 75 km vest de aeroportul Heraklion, la 9 km de orasul Rethymno. Statia de autobuz aproape de hotel.

https://www.thewhitepalace.com/

Sejur Grecia Creta, Charter avion din Bucuresti, Cluj-Napoca, Suceava, Timisoara, bilete de avion Grecia, vacanta in Grecia, Early booking Grecia, Oferte speciale Creta Chania

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervări: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteți împărtăși visul Dumneavoastră de vacanță și la sediul agenției de turism AIR TOUR TRAVEL din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp clădire hotel Continental Forum) sau pe site-ul www.airtourtravel.ro

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Locatie