Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL APARTMENT SAVOY CENTRAL

   Bur Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Savoy Central Apartments este situat central, in Bur Dubai, langa port Rashid, la cateva minute de centrele comerciale si mall-uri, bazarul de aur si textile, de centrele business din Dubai. In apropiere se afla si Muzeul Dubai si Mareea Moschee.

Acesta ofera o piscina pe acoperis cu vedere panoramica la cartierul central Bur Dubai si apartamente cu bucatarie bine utilata.

Facilitatile includ un centru de sanatate cu o sala de fitness.

Apartamentele dotate cu aer conditionat, au interior modern, cu elemente decorative traditionale. Toate apartamentele au o zona de relaxare cu TV prin satelit, o bucatarie cu un cuptor electric si o baie privata.

Oaspetii se pot relaxa la centrul de sanatate al hotelului Savoy Central Apartments, care include o sauna si bai de aburi. Biroul de turism organizeaza excursii de tip safari si tururi ale orasului.
Cafeneaua hotelului Savoy Central este deschisa pentru mic dejun, pranz si cina. Serveste o gama larga de preparate internationale. Este disponibil si room service.

Muzeul din Dubai este la 1 km de Savoy Central Apartments, iar centrul comercial Bur Juman este la 1,5 km. Hotelul ofera si un serviciu de transfer la plajele din Dubai.

Locatie