Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BALINA PARADISE ABU SOMA RESORT

de la
918  618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

BALINA PARADISE ABU SOMA RESORT HOTEL 4* HURGHADA, EGIPT

Localizare:

Balina Paradise Abu Soma Resort 4*este situat în oaza idilica si exclusiva din Abu Soma, cu acces direct la propria sa plaja cu nisip lung. Situat la aproximativ 45 de minute de condus de Aeroportul International Hurghada si 120 de minute de Aeroportul Interntional Marsa Alam. Datorita apropierii de ruta Hurghada catre Luxor, resortul este, de asemenea, un plus ideal pentru a vizita Luxor sau pentru croaziera pe Nil (timpul de calatorie catre Luxor este de aproximativ 3,5 ore). Oaspetii pot vizita orasele vechi Safaga, Quseir si Hurghada.

Cazare:

Fiecare dintre cele 236 de camere spatioase, inclusiv 8 vile, se bucura de vederi spectaculoase asupra Marii Rosii sau a gradinilor magnifice. Camerele noastre confortabile ofera locul perfect pentru relaxare si odihna.

Servicii: ALL INCLUSIVE

Balina Paradise Abu Soma Resort este un nume cu totul nou in conceptul de excelenta a serviciului, promitand o experienta de vacanta de neuitat, relaxati-va si bucurati-va de ospitalitatea noastra unica. Confortul, curatenia, serviciul, divertismentul si calitatea mancarii sunt atuurile noastre, savurati minunata noastra ospitalitate calda egipteana si invatati cultura acestei tari uimitoare.

Facilitati:

Recepție 24h, lobby cu bar, mini-market, magazine, parcare, schimb valutar, 3 restaurante, 3 baruri, Wi-Fi (gratuit), piscină cu secțiune separată pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină și plajă, darts, tenise de masă, fotbal, fitness, volei de plajă, aerobic, spectacole live, loc de joacă pentru copii, mini club (copii 4-12 ani)

Contra cost: coafor, room service, spălătătorie, seif (depozit), sporturi nautice, proceduri Spa, jacuzzi, masaj, baby sitting, billiard.

Plaja si piscine:

Resortul are gradini mature extinse si o zona cu piscina pentru familie si are acces direct la intinderea de nisip, oferind oaspetilor acces exclusiv la apele azurii ale Marii Rosii.

Sporturi și activități:

Piscine, dart, tenis de masa, fotbal, volei pe plaja, fitness, aerobic, centru SPA, spectacole, sportuir nautice, biliard, mini club.

http://www.balinashotels.com

Sejur Egipt, Hurghada, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Egipt, vacanta in Egipt, Early booking Egipt, Craciun in Egipt, Revelion in Egipt

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervări: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteți împărtăși visul Dumneavoastră de vacanță și la sediul agenției de turism AIR TOUR TRAVEL din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp clădire hotel Continental Forum) sau pe site-ul

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar