Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS PARADISE CLUB

de la
1578 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 40 km de aeroportul Izmir, la 45 km de centrul orasului Kusadasi, in statiunea Ozdere, pe malul marii.
Hotelul este construit in anul 2004 pe o suprafata de 2500m2 , ultima renovare - in anul 2012 si este format din 2 cladiri cu 5 nivele.
CAMERE:Hotelul dispune de 166 standard room (vedere la mare/vedere la gradina, max. 3 pers., 17 m2); 44 family room (2 camere, vedere la mare / vedere la gradina, max. 4 pers., 35 m2).
FACILITATI CAMERE: Telefon, A/C, TV satelit,mini bar - cu plata, seif - cu plata, baie cu cada, balcon/terasa.
FACILITATI:restaurant principal, 3 baruri, piscine exterioare, acces gratuit in timpul saptamanii la Yali Castle Aquapark aflat la 800m, spalatorie, calcatorie, lant de magazine, parcare, medic la cerere, internet wi-fi gratuit in lobby.ACTIVITATI:Gratuit: baie turceasca, tenis de masa, animatie, volei de plaja, darts, biliard; Contra cost: masaj, sauna, centru de infrumutesare, sporturi nautice motorizate, cursuri diving.PLAJA:Plaja proprie, nisip. La piscina si la plaja - umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja - contra cost. PENTRU COPII:piscina exterioara, loc de joaca, mini club (04-12 ani).