Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELIADA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 200 de metri de strada cu baruri din Kusadasi, la 600 de metri de Marele Bazar din Kusadasi si la mai putin de 1 km de Castelul Kusadasi. Situat in inima orasului Kusadasi, cu un amestec unic de lux contemporan si mostenire istorica, camere de lux, facilitati superbe, ospitalitate autentica si servicii dedicate pentru o experienta ridicata in inima orasului Kusadasi.
Facilitati hotel: Hotelul are un restaurant, bar, lounge comun si piscina sezoniera in aer liber. Hotelul are o gradina si este situat in apropiere de mai multe atractii importante. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispozitie receptie cu program nonstop, room-service si serviciu de schimb valutar.
Facilitati camere: Hotelul are 23 de camere, cu WiFi gratuit, dulap, dus, uscator de par, bai private cu prosoape de baie si fierbator electric.
Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.
Pagina web: www.hoteleliada.com