Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Limanaki Beach Hotel Suites


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Limanaki Beach Hotel and Suites se bucura de o locatie privilegiata pe malul apei din portul traditional de pescuit din Ayia Napa si pe cea mai mare plaja de nisip. Acest hotel in stil modern, de prestigiu, cu design arhitectural unic reprezinta destinatia de vacanta ideala pentru un timp relaxant, placut si confortabil. La cativa pasi de hotel sunt atractiile orasului, inclusiv restaurante, Manastirea Istorica Medievala, Muzeul Thalassa, Parcul de Sculptura.

FACILITATI
Plaja: hotelul este situat de-a lungul uneia dintre cele mai frumoase plaje cu nisip din Ayia Napa, numita Limanaki Beach.
Piscine: piscina pentru copii, piscina mare in forma de U.
Wellness: sauna.
Divertisment: loc de joaca pentru copii, sporturi nautice pe plaja, excursii, facilitati de inchiriere de masini, motociclete.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Loc de parcare privata.

RESTAURANT
In portofoliul hotelului sunt incluse 4 restaurante (Limanaki Fish & Mediterranean Restaurant, Noodlemama Asian Restaurant, Limanaki Da Vinci Cafee and Bar, Gelateria - ICE CREAM), care ofera mancaruri din bucataria internationala, mediteraneeana, asiatica si inghetata.

CAMERE
Hotelul ofera o gama de categorii de camere moderne si elegante. Majoritatea camerelor si apartamentelor au vedere la piscina, la frumoasa plaja de nisip Limanaki din Ayia Napa si la zona portului de pescuit. Suitele de lux, situate la ultimul etaj al hotelului, sunt proiectate intr-un stil luxos si confortabil.

SUPERIOR TERRACE POOL VIEW (35 mp) - capacitate 2 adulti, vedere la zona de piscina;
SUPERIOR SEA VIEW (29 mp) - capacitate 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil, vedere la mare;
DELUXE SEA VIEW (40 mp) - capacitate 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil, vedere la mare;
JUNIOR SUITE POOL VIEW (47 mp) - capacitate 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil, vedere la piscina;
JUNIOR SUITE SEA VIEW (39 mp) - capacitate 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii, vedere la mare;
EXECUTIVE SUITE (75 mp) - capacitate 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii, vedere panoramica la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.