Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL NAPA PLAZA (Adults Only)

de la
1170  1018 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Napa Plaza a fost construit in anul 1989 in centrul statiunii Aya Napa. Este un hotel renovat cu cativa ani in urma, oferind turistilor sai numeroase avantaje prin pozitionarea centrala.
Hotelul se afla la aproximativ 5 minute de mers pe jos fata de plaja, avand in apropiere principala zona de shopping din statiune dar si zona de cluburi si restaurante.
Celebra plaja Grecian Bay este la 2 km distanta.
Facilitati hotel: Hotelul Napa Plaza pune la dispozitia turistilor: piscina exterioara, interioara, centru spa, baruri si restaurant.
Printre localurile culinare se numara Cloisters (mancaruri cu specific mediteranean), Salt & Peper (preparate italiene).
Restaurantul Platia Meze prepara mancaruri din bucataria Greco-cipriota, Ritaul Lounge Soma ofera bauturi si cocktailuri revigorante.
Aqua Health Club ofera cursuri de gimnastica aerobica Ci un centru spa cu tratamente de infrumusetare.
Facilitati camere: Camerele luminoase ale Hotelului Napa Plaza au decor modern Ci TV prin satelit.
Fiecare baie privata include articole de toaleta de lux gratuite. La sosire, oaspeCii primesc fructe gratuite.
www.napaplaza.com
  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie