Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ADAARAN SELECT HUDHURAN FUSHIASKA

de la
4003  3998 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in Atolul Male Nord la doar 20 km de Aeroportul International Valena. Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 30 de minute.

Prezentare generala: Situat pe propria insula privata din Atolul de Nord MalAS, Adaaran Select Hudhuranfushi este o statiune minunata, inconjurata de frumoasele ape turcoaz ale Oceanului Indian, acesta reflecta atmosfera sa linistita, cu 137 apartamente elegante si Ocean Villas.

Cazare:

Adaaran Hudhuranfushi dispune de vile echipate cu facilitati noi si design care emana o ambianta relaxanta. Dotari: pat king size, AC, minibar (contra cost), TV, telefon, seif, Wi Fi.

Servicii: PREMIUM ALL INCLUSIVE

Premium All Inclusive: Mic dejun 07:30-09:30 pranz 12:30-14:30, cina 19:30-21:30, pizza 10:00-22:00

3 restaurante (Banyan - restaurantul principal, Sunset si Lahis Bar and Restaurant - a la carte)

4 baruri (Hyala Main Bar, Beach Bar, Tiki Bar)

Facilitati: Conexiune la internet in centrul de afaceri (contra cost), aer conditionat, restaurante, baruri, receptie deschisa nonstop, birou de turism, camera de bagaje, serviciu de concierge, room service, camere pentru nefumatori, magazin de cadouri si suveniruri, zona pentru fumatori, transfer de la/la aeroport (contra cost), spalatorie, curatatorie chimica, centru de afaceri, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, jacuzzi, baie turceasca/baie de aburi, gradina, terase, zona de gratar, loc de joaca pentru copii.

Acces la internet: contra cost

Internet: WLAN / WiFi in spatiile publice: pe zi, aproximativ 10 USD la receptie.

Plaja si piscine:

Plaja privata

Piscina adulti

Piscina copii

Sporturi și activități:

Tenis de masa, volei pe plaja, teren de tenis (nocturna, contra cost), badminton, contra cost facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (canoe, windsurfing, surfing, jet-ski, snorkeling, centru diving), programe de divertisment (muzica live, karaoke, club).

Toate vilele de la Adaaran Select Hudhuranfushi ofera urmatoarele facilitati standard: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, mini-bar, facilitati pentru cafea si ceai, seif, articole de toaleta, halate de baie, oglinda, uscator de par.

Garden Villa – situate in mijlocul insulei, ofera privelisti frumoase ale gradinii care accentueaza tema tropicala a decorului.

Beach Villa – sunt decorate cu teme tropicale si amplasate pe malul marii, oferind acces direct la frumosul Ocean Indian.

Ocean Villa – situate deasupra lagunei Oceanului Indian, ofera acces direct la Oceanul Indian. Savurati vederile uimitoare de la patul cu baldachin si profitati de facilitatile imbunatatite, inclusiv accesul la internet Wi-Fi. Parintii trebuie sa semneze o declaratie in cazul in care sunt cazati si copii in acest tip de camere.

Limita bagaj: pentru transferul cu barca rapida, limita bagajului mare este de 20 kg, iar pentru bagajul de mana este de 5 kg. Pentru kilograme suplimentare, se achita direct transportatorului o taxa de 3 USD/ Kilogram.

HOTEL ADAARAN SELECT HUDHURAN FUSHIASKA 4*- MALDIVE https://www.adaaran.com/

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie