Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kandima Maldives (Dhaalu)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe cea mai mare insulă din atolul Dhaalu, Kandima Maldives pune la dispoziție numeroase sporturi nautice, cel mai mare club de plajă şi terenuri de tenis şi baschet. Acesta pune la dispoziție un centru de biologie marină, un studio de artă și cursuri de gătit. Situat la un zbor de 45 de minute de Male, urmat de o plimbare de 20 de minute cu barca pe insulă, complexul are studiouri și vile cu terasă privată și piscină privată. Acestea are vedere tropicală infinită. Pentru iubitorii de fitness, Kandima Maldives include o sală de sport cu antrenori personali și oferă cursuri, cum ar fi yoga anti-gravitațională, Zumba, cursuri de aqua-bike și lecții de fitness POUND®. Oaspeții pot închiria biciclete sau scutere electrice. Oaspeții pot alege dintre cele 10 restaurante și baruri de la proprietate. Sea Dragon servește preparate din bucătăria chinezească autentică, iar Forbidden Bar oferă muzică live noaptea. Începeți ziua la Aroma cu băuturi proaspete și produse de patiserie. Pentru relaxare totală, alegeți între masaje, tratamente faciale și o serie de tratamente locale de semnătură. Clubul de copii Kandima este condus de o echipă multilingvă de persoane certificate pentru îngrijirea copiilor.

Localizare Hotel

Situat pe cea mai mare insulă din atolul Dhaalu, Kandima Maldives pune la dispoziție numeroase sporturi nautice, cel mai mare club de plajă şi terenuri de tenis şi baschet. Situat la un zbor de 45 de minute de Male, urmat de o plimbare de 20 de minute cu barca pe insulă, complexul are studiouri și vile cu terasă privată și piscină privată. Acestea are vedere tropicală infinită.

Facilitati Hotel

 Kandima Maldives pune la dispoziție numeroase sporturi nautice, cel mai mare club de plajă şi terenuri de tenis şi baschet. Acesta pune la dispoziție un centru de biologie marină, un studio de artă și cursuri de gătit.

Pentru iubitorii de fitness, Kandima Maldives include o sală de sport cu antrenori personali și oferă cursuri, cum ar fi yoga anti-gravitațională, Zumba, cursuri de aqua-bike și lecții de fitness POUND®. Oaspeții pot închiria biciclete sau scutere electrice.

Oaspeții pot alege dintre cele 10 restaurante și baruri de la proprietate. Sea Dragon servește preparate din bucătăria chinezească autentică, iar Forbidden Bar oferă muzică live noaptea. Începeți ziua la Aroma cu băuturi proaspete și produse de patiserie.

Pentru relaxare totală, alegeți între masaje, tratamente faciale și o serie de tratamente locale de semnătură. Clubul de copii Kandima este condus de o echipă multilingvă de persoane certificate pentru îngrijirea copiilor.

 

Facilitati Camere

Complexul are studiouri și vile cu terasă privată și piscină privată. Acestea are vedere tropicală infinită.

Studio Sky

Dimensiune 55 m²
Copii nu sunt permisi in aceasta camera.

Studio Beach

Dimensiune 52 m²

 

2 Bedroom Family Sky Suite

 
Apartament întreg

Suprafaţa apartamentului: 110 m²

Băi:

2

 Acest apartament are aer conditionat, minibar si balcon.

Aqua Villa

Dimensiune 73 m²
 

Beach Villa with Swirpool

Dimensiune 97 m²

Ocean Pool Villa

Dimensiune 90 m²

Aceste vile nu au acces direct la ocean.

 

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Seif
Schimb valutar
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Acces internet
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Centru Spa & Wellness
Room Service
Fitness
Spalatorie - Curatatorie
Sporturi
Camere nefumatori
Exotic
AC ( aer conditionat )
Piscina exterioara
Sala de conferinta

Locatie