Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BLUE BAY PLATINUM

de la
1721  1543 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat într-o locație perfectă, chiar în mijlocul stațiunii Marmaris și la doar câteva minute de plajă, hotelul all inclusive Blue Bay Platinum a suferit o reconstrucție totală (iarna 2011/12) și oferă cu adevărat ceva pentru toată lumea. A fost finisat la cele mai înalte standarde, cu o ușoară senzație tropicală.

Localizare: Hotelul Blue Bays Platinum 5* este situat in statiunea Marmaris, la 1,9 km de centrul orasului, la 50 metri de cele mai apropiate baruri, supermarketuri si restaurant, la 2,5 km sau 10 minute de transportul local la stațiunea idilică vecină İçmeler oferind un peisaj magnific și plaja, la 90 km si 1 ora si jumatate de condus de aeroportul international Dalaman.

Cazare: Hotelul a fost construit in 1989 si renovat in iarna anului 2011/2012. Ultima renovare a fost facuta in iarna 2013/2014.

Complexul hotelier are 441 camere in total compuse din: 267 camere duble standard/camere duble twin cu vedere la pamant; 48 camere duble standard/camera duble twin cu vedere lamare; 30 camere triple; 4 camere standard quadruple; 16 junior suite; 1 king suite; 43 camere family A (1 dormitor+1 living); 32 camere family B (2 dormitoare+1 living); separat 4 blocuri, 2 dintre ele sunt unite prin intrarea principal si zona de lobby.

Camerele sunt decorate in stil modern, sunt aerisite si luminoase.

Camerele standard land view-sunt 267 camere duble standard/twin, au balcon, baie cu/sau dus, dulapuri, aer conditionat, telefon direct, TV satelit cu canale gratuite, si canale extra (cu plata), seif (contra cost), uscator de par si minibar, facilitati ceai/cafea si internet wifi (cu plata).

Junior suite land view-sunt 16 camere in total si sunt formate dintr-o singura camera mai mare.

Camere family tip A-sunt constituite dintr-un dormitor si 1 living cu o usa despartitoare si au o capacitate pentru 4 persoane (2 persoane in living cu canapele). Sunt dotate din balcon, baie cu/sau dus, dulapuri, aer conditionat, telefon direct, TV satelit cu canale gratuite, si canale extra (cu plata), seif (contra cost), uscator de par si minibar, facilitati ceai/cafea si internet wifi (cu plata).

Camere family tip B-sunt contituite 2 dormitoare si 1 living cu o usa despartitoare, pentru o capacitate de 6 persoane (dincare 2 persoane in living cu canapele) si sunt dotate din balcon, baie cu/sau dus, dulapuri, aer conditionat, telefon direct, TV satelit cu canale gratuite, si canale extra (cu plata), seif (contra cost), uscator de par si minibar, facilitati ceai/cafea si internet wifi (cu plata).

Sunt si camere pentru persoanele cu dizabilitati adaptate pentru folosirea carucioarelor.

Toate camerele sunt curatate zilnic, prosoapele si asternuturile sunt schimbate de trei ori pe saptamana.

Servicii: All Inclusive

Restaurantul principal are o capacitate de persoane si tinuta obligatorie ce serveste mesele (mic dejun, pranz, cina) in sistem bufet cu meniuri din bucataria international si turceasca; snack bar exterior; restaurantul foarte popular a la carte II Primo serveste o gama larga de mancaruri italienesti si fructe de mare (nu sunt incluse in conceptual all inclusive), vinuri rafinate, bauturi din import si cocktailuri. Ofera o atmosfera excelenta, tv cu canale satelit si ocazional muzica live.

Baruri: bar la piscina, lobby bar, vitamin bar, Primo II bar, cuba bar.

Facilitati: Receptia este disponibila 24 ore (se vorbesc cateva limbi straine) si ofera servicii de schimb valutar, hamal, spalatorie si room service.

Zona lobby ofera facilitati de imprumutat carti, mese de joc de carti, mese de sah si scaune.

Departamentul de relatii cu clientii ofera servicii 7 zile pe saptamana si se vorbeste limba turca, engleza, germana si franceza.

Wi-fi gratuit in zona receptiei.

Sala de intalniri cu o capacitate de 108 persoane si sala VIP pentru 20 persoane.

Plaja si piscine: Hotelul este la doar 70 metri si la 2 minute distanta de mers de principala plaja. Sectiune privata pe plaja publica.

Sezlonguri si umbrele; prosoapele pe plaja si la piscine sunt disponibile de la centrul Spa si sunt gratuite.

Piscinele: sunt 4 piscine exterioare (1 piscina cu 2 topogane), 1 piscina pentru copii si 1 piscina interioara.

Sporturi și activități: Sala de jocuri: billiard, automate de joc, tenis de masa, colt cu internet.

Centru Spa: are echipament fitness cu limita, sauna, camera cu curenti, baie turceasca, camera de infrumusetare care ofera o gama larga de tratamente si masaje.

Magazine care include magazine de bijuterii, coafor, minimarket, fotograf.

Programe de animatie ziua si noaptea ce includ sporturi, schite, programe si competitii.

Mini disco pentru copii si Kids club 6 zile pe saptamana pentru copii intre 4-12 ani cu reprezentanti experimentati cu copii.

http://www.bluebayplatinum.com/

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie