Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GRAND YAZICI CLUB TURBAN THERMAL

de la
2393  2015 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grand Yazici Club Turban este situat la 90 km de aeroportul Dalaman, la 5 km de Marmaris, la 3 km de Icmeler, pe malul marii.Facilitati camere
Camerele dispun de cada / dus, foehn, aer conditionat centralizat (functioneaza la anumite ore, in iulie si august – non-stop), televizor, telefon, mini-bar (in ziua sosirii: apa minerala; apa se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala – mocheta (in cladirea principala), gresie (in vile), balcon, curatenie in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurantul principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian si pescaresc – cu rezervare, contra cost), 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical (24 de ore), centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, 10 sali de conferinte (100-1500 persoane). Gratuit se poate folosi:sauna, baie turceasca, baie cu aburi, sala de fitness, aerobica, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura (in timpul zilei), tenis de masa, darts, boccia, mini-golf, sporturi acvatice fara motor, muzica live,program de animatie, discoteca (- 01:00)internet wireless (in lobby). Contra cost sunt: masaj, lectii de tenis, biliard, lectii de diving, internet - cafe si sporturi acvatice cu motor.

Localizare
Hotelul este situat la 90 km de aeroportul orasului Dalaman, la 6 km de orasul Marmaris si la 2 km de statiunea Icmeler, pe malul marii.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Aer conditionat
Aer conditionat centralizat
Aqua Park
Baby sitter
Baie turceasca
Bar
Boccia
Bungalow
Cafea turceasca
Canoe
Carucior pentru copii
Centru de infrumusetare
Centru de tratament
Centru Spa
Club
club pentru copii
Coafor/frizerie
Conexiune internet
Credit Card
Darts
Disco copii
Discoteca
Doctor 24h
Dus cu aburi
Echipa de Animatie
Express check in/check out
Facilitati pentru persoanele cu handicap
Facilitati VIP in camera
Fitness
Fotograf
Gradina
Inchirieri masini
Internet WiFI
Jocuri electronice
Late Check-out
Lectii inot
Lectii tenis
Lobby bar
Loc de joaca
Magazin de pielarie
Magazin de suveniruri
Magazine
Market
Massage
Mini Bar
Muzica live
Peeling
Piscina
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Plaja cu pietrecele
Plaja privata
Ponton
Pool bar
Receptie 24/24
Restaurant
Restaurante A la Carte
Room Service
Sala conferinte
Sala de jocuri
Sala fitness
Sauna
Schimb valutar
Scufundari
Seif
Servicii medicale
Servicii pentru Luna de Miere
Servicii spalatorie si curatatorie
snack bar
Sporturi nautice
Telefon / Fax
Tenis de masa
Teren de tenis
Teren tenis cu nocturna
Tobogane
Tratamente SPA
TV prin satelit
Villa
Volei pe plaja

Locatie