Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL POSEIDON (Adults Only)

de la
1358  1314 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

La intrepatrunderea albastrului magnific al cerului, si verdele vibrant al Marii Egee, hotelul Poseidon este un magnet pentru turisti. Inca de la o prima vedere a acestuia, atrage prin stilul sau arhitectural special, si ulterior dupa ce ati pasit in interior prin confortul pe care il emana.Plaja:
Plaja este cu nisip si pietricele. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 232 camere, din care 210 camere duble(14 m2, max 2+1), 10 camere single (12 m2), 8 camere triple (17 m2), 2 camere suite (33 m2, max 4 pax), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (14 m2, max 3 pax),154 camere sunt cu vedere la mare si 78 cu vedere la uscat. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat centralizat (cu program - minim 15 ore pe zi), telefon, baie cu dus sau cu cada, seif (cu plata), minibar, mocheta, uscator de par si balcon.

Facilitati hotel:
Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, fitness si sauna sunt gratuit; jacuzzi, coafor, sala de conferinta, baie turceasca, masaj, seif si internet sunt cu plata.Hotelul are un restaurant interior, unul exterior, un restaurant A`la Carte si 2 baruri. In restaurantul principal se serveste micul dejun si cina. La mic dejun sunt incluse apa, ceaiul si cafeaua. La cina toate bauturile sunt cu plata.

Localizare:
Hotelul se afla pe plaja la 3 km de centrul orasului Marmaris, 6,5 km de lcmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman.

Facilitati

Aer conditionat
Baie turceasca
Bar
Centru Spa
Conexiune internet
Jacuzzi
Mini Bar
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Plaja cu pietrecele
Plaja privata
Receptie 24/24
Restaurant
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Seif
snack bar
Telefon / Fax
Terasa

Locatie