Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TROPIKAL BEACH

de la
1979  1819 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.08.2024 - 17.08.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Tropical Beach, care și-a primit numele din frumusețile tropicale și din natura verde spectaculoasă, vă așteaptă în mijlocul unui peisaj colorat impresionant de verde și albastru.

Relaxați-vă sub dudele exotice și aruncați o privire asupra insulelor Cenet (insule paradisiace) în timp ce vă răcoriți cu un cocktail tropical.

Hotel urban amplasat pe faleza, la distanta de agitatia urbana. Spatiu exterior de dimensiuni mari cu vegetatie si o piscina destul de mare pentru un hotel urban.

Localizare: Hotelul Tropical Beach 4* este situat la 3,5 km departare de statiunea Marmaris, 4,5 km de orasul Icmeler, pe malul marii.

Hotelul Tropikal 4* a fost construit in anul 1996, are o suprafata de 4400 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2003.

Cazare: Hotelul este format dintr-o cladire cu 6 etaje, avand 108 camere cu vedere la mare, 26 camere land-view si 5 family room.

Standard Land view dispun de: TV prin satelit, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual (cu plata), minibar, telefon, mocheta, seif (cu plata)

Standard Sea view dispun de: balcon cu vedere catre mare, TV prin satelit, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual (cu plata), minibar, telefon, mocheta, seif (cu plata)

Family Standard Room sunt formate din 2 camere cu usa de conexiune, au balcon, TV prin satelit, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual (cu plata), minibar, telefon, mocheta, seif (cu plata)

Servicii: ALL INCLUSIVE

Restaurant principal tip bufet, snack bar, lobby bar, pool bar, cafenea.

Facilitati: Hotelul dispune de: receptie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant, terasa, bar, snack bar, bar la piscina, cafenea, sala de conferinte, gradina, salon TV, magazine de suveniruri

Fara plata: fitness, sauna, baie turceasca, sezlonguri si umbrele la piscine, parcare, internet WiFi in Lobby

Cu plata: masaj, internet café, room service, servicii de asistenta medicala (la cerere), servicii de spalatorie si curatatorie

Plaja si piscine:Hotelul este situat pe malul marii, are plaja privata cu nisip si pietris. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile – gratuit, iar saltelele - contra cost. Prosoapele de plaja sunt cu garantie.

Sporturi și activități:Fara plata: volei pe plaja, sporturi nautice nemotorizate, tenis de masa, programe de animatie

Cu plata: sporturi nautice motorizate, game room

http://www.tropikalhotel.com/

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Animatie soft
Asistenta medicala
Baie turceasca
Centru Spa
Facilitati pentru persoanele cu handicap
Fitness
Gradina
Internet Cafe
Internet wireless in lobby
Lobby bar
Magazin de suveniruri
Massage
Parcare
Piscina exterioara
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Plaja cu pietrecele
Plaja privata
Pool bar
Receptie 24/24
Restaurant
Room Service
Sala conferinte
Sala de jocuri
Salon TV
Sauna
Servicii spalatorie si curatatorie
snack bar
Sporturi nautice motorizate
Sporturi nautice nemotorizate
Tenis de masa
Volei pe plaja

Locatie