Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MYKONOS AMMOS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: hotelul Mykonos Ammos este destinatia ideala pentru cei care doresc o experienta de neuitat care combina cazare de lux, specialitati culinare in restaurantele Kuzina si Farina si distractie fara sfarsit pe vibranta si eleganta plaja Ornos

Localizare: hotelul Mykonos Ammos este situat pe plaja Ornos, la 3 km de aeroport si la 4.5 km de port.

Facilitati hotel: hotelul Mykonos Ammos ofera oaspetilor sai 2 piscine exterioare, sezlonguri, bar pe plaja, restaurant Kuzina, cafenea, restaurant Farina, acces internet, mini librarie, parcare, receptie 24h, internet wireless gratuit, servicii de spalatorie si curatatorie, masaje si tratamente SPA (la cerere), manichiura/pedichiura, frizerie, bona, room service, organizari de evenimente (la cerere).

Dotari camere: camerele dispun de aer conditionat, uscator de par, telefon, balcon sau terasa, mini frigider/bar, televizor, internet wireless gratuit, DVD player cu USB, room service, patut pentru copii (la cerere).

Plaja: de nisip in fata hotelului, sezlonguri si umbrele contra cost

Web site: www.mykonosammoshotel.com


Locatie