Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL OIA'S SUNSET:
Situat central in satul pitoresc Oia, complexul in stil cicladic Oia' s Sunset are o piscina cu forma neregulata si un snack bar in mijlocul unor alei pavate cu piatra. Ofera unitati de cazare in sistem self-catering cu acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon sau terasa. Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun continental servit zilnic langa piscina. De asemenea, pe tot parcursul zilei puteti savura cafea, buturi si gustari usoare la snack barul de langa piscina.

Tip masa:
Fara masa.

Localizare HOTEL OIA'S SUNSET:
Oia' s Sunset se afl la doar cativa pasi de restaurante, baruri si magazine. Portul din Ormos Athinios este la 20 km, in timp ce Aeroportul National al insulei Santorini se afla la 16 km. Plaja din Ammoudi este la 1,5 km, Caldera este la 50 de metri, iar capitala plina de viat Fira se afla la 11 km. In apropiere exista o parcare publica gratuita.

Plaja:
Plaja din Ammoudi este la 1,5 km de hotel

Dotari camere:
Amenajate traditional, cu canapele incorporate si nuante de albastru si alb, studiourile si apartamentele proprietatii includ o chicineta cu zona de luat masa. Fiecare unitate este dotat cu aer conditionat, frigider, aragaz si TV cu canale prin satelit. Baia privata are uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati HOTEL OIA'S SUNSET:
Complexul dispune de: piscina in aer liber, terasa pentru plaja, snack bar, internet wireless, parcare publica gratuita, inchirieri auto, camera pentru bagaje.

Web: www.oiasunset.com

Locatie