Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONSTANCE EPHELIA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking – fabulos 8.9 Constance Ephelia Resort este situat pe doua dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Mahe, cu vedere la parcul national marin Port Launay. Hotelul se bucura de o locatie unica, amplasat in mijlocul unei gradini luxuriante cu o suprafata de 120 hectare.

Localizare:

Hotelul este situat pe doua dintre cele mai frumose plaje ale insulei Mahe, amplasat pe o suprafata de 120 hectare cu vegetatie luxurianta, cu vedere la parcul national marin Port Launay. De la aeroport, cu masina turistii ajung in 40 minute, iar pana in orasul Victoria sunt 30 minute.

 

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare privata, serviciu de spalatorie, room service, wi-fi gratuit, cinci magazine, cabinet medical, sala de conferinte si un heliport. Pentru turistii care doresc organizarea nuntii, hotelul ofera cadrul perfect pentru un asemenea eveniment

Facilitati camere

Camerele hotelului dispun de aer conditionat, aparat de cafea/ ceai, TV LCD, minibar, seif, masa de calcat. Baile au o suprafata generoasa si sunt separate de camera prin sticla smart care poate fi transparenta sau opaca.

 

Sport si divertisment

Hotelul dispune de cinci piscine. De asemenea, hotelul are o sala de fitness, 4 terenuri de tenis, unul de squash, iar pe plaja se poate inchiria caiac, hidrobicicleta, catamaran. La cerere, turistii pot achizitiona cursuri de scufundari

Drinks & Food:

Hotelul dispune de cinci restaurante, care ofera o varietate de meniuri atat din bucataria locala, cat si internationala sau pot savura o bautura sau un cocktail intr-unul din cele opt baruri.

 

Spa & Wellness:

Hotelul dispune de centru spa in care turistii pot beneficia de tratamente de relaxare si detoxifiere. Acesta este dotat cu 18 camere de tratament, sauna uscata, sauna umeda, piscina termala, kneip, zona yoga spa.

 

Facilitati copii:

Hotelul ofera la restaurante meniuri pentru copii si bebelusi si organizeaza diverse activitati gastronomice in care copiii sunt invitati sa gateasca pizza si cocktailuri. De asemenea, pune la dispozitia copiilor o piscina, spatiu de joaca in aer liber, camera dotata cu aparate Playstation si Nitendo si organizeaza zilnic activitati pentru copiii cu varste intre 4 si 11 ani.