Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOUBLE TREE BY HILTON ALLAMANDA RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking – superb 7.9 Complexul este amplasat in sud - estul insulei Mahe, langa Anse Royale, in mijlocul unei superbe gradini tropicale. Plaja privata, piscina infinita cu vedere la ocean, numeroasele activitati care pot fi practicate in cadrul hotelului, va vor transforma sejurul intr-o experienta de neuitat.

Localizare

Hotelul este situat în sud estul insulei Mahe langa Anse Royale, la 17 km departare de aeroportul international Seychelles.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare privata, serviciu room service si wi-fi gratuit. Hotelul nu permite accesul cu animale de companie.

Facilitati camere

Camerele sunt mobilate modern si dotate cu aer conditionat, aparat de cafea/ ceai, TV cu programe prin satelit, baie cu dus, minibar, wi -fi. Unele camera dispun de  cada cu hidromasaj.

 

Sport si divertisment:

Hotelul are o piscina infinity cu vedere la ocean si plaja privata. Turistilor le sunt oferite facilitati pentru pescuit si snorkeling.

Drinks & Food:

Turistii pot service masa la restaurantul Les Palms unde pot opta pentru meniuri internationale si din bucataria creola. La barul Oceanview se servesc o diversitate de cocktailuri si bauturi premium. 

Spa & Wellness:

Hotelul dispune de centru spa dotat cu trei sali pentru  tratamente de lux: faciale, body scrub, masaj, manichiura – pedichiura.