Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON SEYCHELLES NORTHOLME RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking – fabulos 8.9 Complexul este inconjurat de plaje superbe cu nisip alb si gradini tropicale. Acesta se afla in Insula Mahe, la 6 km de orasul Victoria si 8 km de Gradina Botanica. Hilton pune la dispozitia turistilor piscina infinity, centrul SPA ultramodern, plaja privata unde acestia pot practica snorkeling si kayak. Restaurantul emblematic al hotelului, Mahe, ofera preparate inspirate din bucataria creola locala. Turistii se vor bucura de o experienta culinara de exceptie, completata cu vederi panoramice ale Oceanului Indian, pe fundalul naturii din Seychelles in toata splendoarea ei.

Localizare

Hotel de lux situat în nord vestul insulei Mahe, langa Beau Vallon Bay, la 18 km departare de aeroportul international Seychelles si la 7 km de orasul Victoria.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare privata, serviciu room service, sala de evenimente, doua sali de conferinta, wi-fi gratuit. Hotelul accepta doar copii cu varsta peste 13 ani. Nu permite accesul cu animale de companie. 

 

Facilitati camera:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, aparat de cafea/ ceai, TV cu programe prin satelit, baie generoasa cu dus separate si cada spa, pat cu baldachin, halate de baie, seif, birou, minibar, wi -fi, balcon semiprivat

Drinks & Food:

In restaurantul Mahe sunt oferite preparate din bucataria internationala si creola. De asemenea, turistii pot servi pranzul si cina in aer liber la restaurantul Wave. La barul Oceanview se servesc o diversitate de cocktailuri si bauturi, precum si sucuri din fructi exotice. De trei ori pe saptamana, turistii sunt delectati cu muzica live a trupelor locale.  The Lower Deck este singurul bar pop-up gin din Seychelles.

Spa & Wellness:

Hotelul dispune de centru spa pentru  tratamente de lux: faciale, body scrub, masaj, impachetari. Toate camerele de tratament au vedere la ocean, iar produsele folosite sunt din gama Elemis.