Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare SUNNY BEACH Bulgaria

Prezentare SUNNY BEACH Bulgaria

Sunny Beach 127 - unitati de cazare 7 - unitati de 5 stele , 64 - unitati de 4 stele , 55 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele ...

Citeste mai mult

Prezentare SUNNY BEACH Bulgaria


Sunny Beach este situat la 42 km nord de Burgas si la 434 km la est de Sofia. Practic, statiunea este situata pe intreg teritoriul dintre terenurile din satul Vlas la nord si la Nessebar la sud. Construirea ei a inceput in 1958.
Plaja are mai mult de 8 km lungime si 60 m latime. Nisipul de aur moale formeaza dune de nisip, considerate a fi un fenomen natural unic. Statiunea Sunny Beach este premiata cu Blue Flag International, care garanteaza ca turistii beneficieaza de plaje, apa si aer curate ecologic si mai mult de 1700 ore cu lumina soarelui din Mai pana in Octombrie.
Statiunea dispune de mai mult de 100 de hoteluri, 2 campinguri, peste 130 de firme de catering.
Festivalul International de cantec popular "Orfeul de Aur", Festivalul Decenial de muzica simfonica, parte a festivalului international de folclor, show-uri de moda, diferite competitii pe plaja se desfasoara in Sunny Beach acolo.
O multime de excursii in tara si in strainatate sunt organizate pentru turistii statiunii. Statiunea dispune de o policlinica, si mai multe centre comerciale mari pentru alimente, haine si suveniruri.
Exista un amfiteatru cu mai mult de 1000 de locuri.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!