Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FANABE COSTA SUR

   Costa Adeje, Spania

de la
1623  1618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Fanabe Costa Sur 4*



Localizare:Acest hotel de familie se afla situat intr-o zona rezidentiala la doar cativa pasi de plajele auri ale celor doua clbre plaje, Playa Del Duque si Playa de Fanabe.O mare varietate de magazine, restaurant, baruri si cafenele pot fi gasite in apropiere iar aeroportul international Tenerife Sud este la mica distanta cu masina.


Distanta de plaja:500 m


Anul constructiei : 1994 , anul ultimei renovari: 2004.


Numar de camere : 413 din care 196 duble, 5 camere pentru persoane cu disabilitati.


Facilitati hotel:aer conditionat in zonele publice, camera de bagaje, receptie deschisa non-stop, exchange, 4 lifturi de acces, stand de ziare, magazine, room service, bar, 2 restaurante dotate cu aer conditionat, zona pentru nefumatori, snack bar la piscina, sala de conferinte, sezlonguri, program de divertisment pentru adulti, zona de joaca si club pentru copii, sala de jocuri, salon de coafura, club de noapte. Pentru o taxa suplimentara clientii pot beneficia de internet, sala de sport, sauna, masaj, cada cu hidromasaj.


Facilitati Camere:uscator de par, aer conditionat reglabil individual, balcon, seif(contra cost), telefon(contra cost), minibar (contra cost)


Sporturi: Aqua fit, bocce, scufundari (contra cost), mini golf (contra cost), tenis de masa (contra cost), tenis (contra cost), mini golf (contra cost)


O parte din serviciile mentionate in descriere pot fi contra cost.