Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CORAL COMPOSTELA BEACH GOLF

   Playa De Las Americas, Spania

de la
1481  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Coral Compostela Beach Golf este locul ideal pentru familii si cupluri ce sunt in cautarea unui loc linistit pentru petrecerea vacantei. Aceasta proprietate are si un bun raport calitate/pret.
Localizare: in Playa de Las Americas, la aproximativ 800m de plaja (aproximativ 10 minute de mers pe jos) si 14 km de aeroportul Tenerife Sud.
Facilitati hotel: Complexul de apartamente beneficiaza de restaurant tip bufet cu terasa, bar, piscina si gradina, piscina. Alte servicii: inchiriere biciclete, supermarket, inchiriere masini, acces internet (contra cost)
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu mini bucatarie utilata, frigider, cuptor cu microunde, canapea si masuta cu scaune, uscator de par, televizor, telefon, acces internet WiFi (contra cost).
Web site: https://en.compostelabeachgolf-club.com/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.