Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MEDITERRANEAN PALACE

de la
2655  2283 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.07.2024 - 17.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul face parte din complexul Mare Nostrum Resort si este varianta de hotel pentru familii cu copii.Facilitatile camerelor
Camerele de la Hotelul Mediterranean Palace sunt dotate cu aer condiţionat şi sunt decorate în culorile tradiţionale ale Insulelor Canare, albastru şi alb. Acestea oferă un balcon privat sau terasa, seif, internet gratuit pe perioada sederii, muzica ambientala, paturi pentru sugari disponibile la cerere, menaj zilnic, room service 24h si TV prin satelit, iar băile private includ un uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

Facilitatile hotelului
Proprietatea dispune de urmatoarele servicii si dotari, dupa cum urmeaza: aer conditionat, receptie 24 h, seif, parcare gratuita, camera de bagaje, casa de schimb, fax/scanner, serviciu de calcat, spalatorie, servicii medicale,piscina, piscina pentru copii, sauna, sezlonguri, teelfon, coafor, rent a car, serviciu de babysitting, conexiune internet, room service. Hotelul dispune de restaurant a la carte, cu meniu specializat si cu meniu traditional. Desemenea hotelul are un restaurant principal si 4 baruri. Activitati contra cost puse la dispozitie pentru turisti: golf, minigolf, squash, tennis, fitness, calarie, karting, scuba diving, parasailing, bowling, windsurfing si altele. Sunt disponibile un salon de coafură şi un magazin de tip boutique, dar si o zonă de joacă extinsă pentru copii şi un program de divertisment.

Localizare
Hotelul Mediterranean Palace este localizat pe plaja la 1,6 km de plaja Los Cristianos si la 1,7 km de Centrul de Congres Magma Center. In zona hotelului se mai gasesc alte 2 cunoscute plaje, si anume: Plaja Troya – la 3,6 km si Plaja Torviscas 3 km. Terenul de golf Las Américas şi Parcul Acvatic Siam se află la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de Mediterranean Palace, iar aeroportul Tenerife Sur este situat la aproximativ 15 minute de mers cu mașina. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Safari Shopping Centre (200 m), Golf Las Americas (1,3 km), Parcul Siam (1,9 km), Aqualand (2,8 km), La Pinta Beach (2,9 km), Gran Sur Shopping Centre (3,8 km).

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie