Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROYA

   Playa De Las Americas, Spania

de la
2078  1878 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere






Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia : 17 km

Distanta fata de plaja: 20 m Ultima renovare : 2003 Hotelul Troya este un resort de 4* localizat la numai 20 m distanta de plaja, in centrul bulevardului Costa Adeje. Resortul construit in forma literei L cuprinde gradini tropicale, piscine cu apa dulce incalzite in timpul sezonului de iarna si centru spa Natural care se intinde pe o suprafata de aproximativ 1000 mp.

Localizare: Hotelul se afla pe faleza plajei Playa de Troya la 17 km distanta de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia si la 20 minute distanta de 5 terenuri diferite de golf.

Facilitati hotel: hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 500 de persoane, 2 baruri, centru spa ( cu o suprafata aproximativa de 100 mp, pferind clientilor sauna, solar, baie turceasca, Jacuzzi, hodriterapie, sala de fitness, masaj, diverse tratamente corporale), zona de divertisment, piscine exterioara cu zona pentru copii ( aceasta este incalzita pe timpul iernii), sala de conferinte, mini golf, terenuri de sport, acces wi-fi gratuit ( la viteza standard), program de animatie.

Facilitati camere: Troya Hotel dispune de un numar total de 318 camerecu o suprafata cuprinsa intre 27 si 37mp, fiind impartite in 4 categorii : camere standard, family, junior suite si club alexander. Camerele standard: TV LED , parchet, uscator de par, oglinda speciala pentru machiaj, balcon, telefon direct, aer conditionat, Tv prin satelit, seif ( contra cost) Camerele family: cu o capacitate de 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii, format din 2 camere. Dotarile sunt similar cu cele ale camerei standard. Camerele Club Alexandre: sunt camere situate la etajele superioare pentru o panorama superba asupra marii.Dotarile sunt similar cu cele ale camerei standard, exceptie facand mini barul (contra cost). Camerele Junior Suite: sunt camerele care au privilegiul unei panorama superbe asupra marii fiind localizate aproape de malul marii. Dotarile sunt similar camerelor standard. Facilitati pentru copii: Magic Park este zona destinata exclusive copiilor, avand o suprafata de aproximativ 200 mp. Aceasta ofera teatru pentru copii, camera cu jocuri, loc de joaca, mini club fiind monitorizata continuu de personalul din animatie.