Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Belussi Beach Hotel este situat pe plaja, intr-o locatie minunata in Drosia Kipseli, la 14 km de aeroport si la numai 4 km de statiunea turistica Tsilivi. Acest hotel este destinatia ideala pentru vacante in Insula Zakynthos, oferind toate facilitatile moderne.



Dotari camere: camerele sunt dotate cu uscator de par la cerere, televizor, TV prin satelit, telefon, seif, aer conditionat, baie pe apartamente, dus in Studiouri.



Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant cu vedere la mare care serveste mic dejun, pranz si cina, bar l piscina pentru sucuri si cafea, acces WiFi la internet in zona de lobby si bar, piscina in aer liber, jacuzzi, sezlonguri, umbrele la piscina (gratuit), sezlonguri, umbrele la mare (gratuit), restaurant, snack-bar, jocuri, masa de biliard, calculatoare, sah, colt de internet, servicii de fax, servicii de copiere, TV lounge cu TV prin satelit, parcare privata, schimb valutar, teren de joaca pentru copii, serviciu de taxi, Inchirieri de masini si motociclete (cu taxa).



http://www.belussi.gr/

Locatie