Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BLUE DOLPHIN

de la
907  753 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare HOTEL BLUE DOLPHIN: Hotelul Blue Dolphin 4* este plasat intr-o regiune de vis, in mijlocul pinilor si maslinilor, departe de centrele turistice mari, la doar 50 de metri de plaja si 1 km de orasul pescaresc Metamarfossis. Hotelul Blue Dolphin a fost premiat cu Blue Flag în zona municipiului Poligiros, pentru plaja din Metamorfosi, printr-o initiativa privata care a dus la rezultate excelente.

Cazare: BLUE DOLPHIN HOTEL dispune de 171 camere: Singles 17 mp, Double Rooms 17 mp, Doubles Superior 25 mp, Singles & Doubles Deluxe SSV 28-30 mp, Family Rooms 27-29 mp, Family Deluxe GV 35 mp, Suites 50 mp, New 2020! Suites Family Private Pool 50-55 mp, New 2020! Suites Family 50-55 mp.

Facilitati camere: aer condiționat individual, TV prin satelit (2 canale rusești), telefon, frigider, cadă / duș, uscător de păr, seif (gratuit), acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon / terasă.

Single 17 mp - Cameră dublă. Pat dublu sau 2 paturi de o persoana; Double Room 17 mp- Pat dublu sau 2 paturi de o persoana; Double Superior 25 mp- Situate la parter, pat dublu și un pat de o persoana; Singles Deluxe 28 mp- 2 paturi de o persoana (combinate); Double Deluxe 28-30 mp- 2 paturi de o persoana (combinate) și o canapea. Situate la etajul al doilea și al treilea; Family Room 27-29 mp- O cameră. Pat dublu și 2 canapele, duș; Family Deluxe GV35 mp- Camere renovate în 2017. O cameră. Pat dublu și 2 canapele; Suite 50 mp- Pat dublu, living cu canapea și acces la balcon, cadă.

New 2020! Suites Family Private Pool 50-55 mp- Camere complet renovate în 2019. Situate la parter. Piscină privată de 17 mp (încălzită în mai și octombrie), salon cu 2 canapele, în spatele unei uși normale Sau o ușă glisantă - un dormitor cu pat dublu, 2 băi, 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat, set de baie de lux, halate de baie și papuci, prosoape de plajă, ceainic electric, set de cafea / ceai.

New 2020! Suite Family 50-55 mp- Camere complet renovate în 2019. Sunt situate la etajul doi. Salon cu 2 canapele, în spatele unei uși standard Sau o ușă glisantă - un dormitor cu pat dublu, 2 băi, 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat, set de baie de lux, halate de baie și papuci, prosoape de plajă, ceainic electric, set pentru preparare cafea / ceai.

Servicii: DEMIPENSIUNE

Facilitati: Hotelul dispune de restaurant, snack bar, bar la piscina, magazin de suveniruri, mini club, piscina cu bazin separat pentru copii, dotata cu sezlonguri si umbrelute, bar, teren de tenis, terenuri de baschet, volei si biliard ( contra cost), tenis de masa si minigolf, spa si centru de wellness, baie cu aburi, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, servicii de transfer, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. Pe plaja exista un beach bar cu sezlonguri si umbrele de plaja.

Plaja si piscine:

Plajă cu nisip la 100-300m. Umbrele si sezlonguri de plajă contra cost. Prosoape de plajă Contra cost.

Sporturi și activități:

Gratuit: baschet, tenis, aerobic, diving, tenis de masa, volei de plaja, 6 zile pe săptămână - spectacole, jocuri pentru adulți.

Contra Cost: masaj, haman, sauna, jacuzzi, volei, biliard

Site: https://www.bluedolphinhotel.eu/index.php/en/

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Laundry
Minibar
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Conference room
Direct connection telephone line
Garden
Paid wireless internet

Locatie