Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LABRANDA ALANTUR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL LABRANDA ALANTUR:
Labranda Alantur este un hotel de 5* situat direct pe plaja in statiunea Alanya. Ultima renovare a avut loc in 2012.
Tip masa: All inclusive 07:00 24:00 in care sunt incluse bauturile alcoolice si nealcoolice locale, bauturi calde.
Localizare HOTEL LABRANDA ALANTUR:
Hotelul este situat pe plaja in statiunea Alanya, la 140 km de aeroportul din Antalya.
Plaja: Cu nisip si pietricele, sezlonguri si umbrelute gratuite, prosoape de plaja gratuite pe baza de card,
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu dormitor cu pat dublu sau cu 2 paturi single, aer conditionat centralizat, pardoseala cu gresie, LED TV, baie cu cada sau cu dus, uscator de par, telefon direct, seif, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, minibar contra cost (doar apa este gratuita).
Facilitati HOTEL LABRANDA ALANTUR:
Hotelul dispune de restaurant principal in regim de bufet, 2 restaurante a la carte cu specific italian si fructe de mare care necesita rezervare in avans, bar la piscina si pe plaja, lobby bar, club, minidisco, miniclub, baie turceasca, sauna, sala de fitness cu programare, WIFI, parcare gratuita, 3 piscine exterioare, 1 piscina cu tobogane, 1 piscina de relaxare, 2 piscine pentru copii, hamam si sauna, 2 terenuri de tenis.
Servicii si facilitati cu plata: Sunt contra cost toate bauturile de import si cele imbuteliate, sucul proaspat de fructe, sala de jocuri, serviciul de spalatorie si calcatorie, coaforul, room service, telefon, sporturile nautice motorizare si nemotorizate, nocturna terenului de tenis, magazine de suveniruri, rent a car, babysitter, organizarea de evenimente.
Web: https://www.labranda.com/alantur