Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ASIA BEACH RESORT ALANYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ASIA BEACH RESORT HOTEL 5* ALANYA ANTALYA

Hotelul ASIA BEACH RESORT HOTEL a fost deschis in anul 2016, se afla la doar 3 km de centrul orasului Alanya si are o capacitate de 306 camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul este situat la 130 km de aeroportul din Antalya si la 40 de km de aeroportul Gazipasa Alanya.
Plaja:
La ASIA BEACH RESORT HOTEL accesul la plaja se face prin tunel subteran. Pe plaja este amenajat ponton cu suprafata de 1200 mp. Umbrelele si sezlongurile pe plaja sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu seif, telefon, minibar, TV, internet wi-fi, aer conditionat, baie cu dus, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.
Facilitati generale ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, patiserie, baruri (Lobby Bar, Disco Bar contra cost, Beer Pub, Vitamin Bar, Pool Bar, Beach Bar), piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, sauna, hamam, sala de fitness, cinema, sala de jocuri, play station si internet cafe, sali de conferinta.
Servicii cu plata: bauturile consumate in Disco Bar, fresh-urile de fructe, play station si internet cafe, biliard, bowling, sporturi de apa.
Facilitati copii ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, piscina interioara si piscina exterioara.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.asiabeachresort.com

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie